Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Fitness náramek pro děti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  OXJYw   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Fitness náramek pro děti - diskuze na toto téma
Jaký fitness náramek je dobrý koupit pro dítě ( 10 let ) pod stromeček?

Petrass | 4.10.2021 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fitness náramek pro děti
Pro 10leté dítě je podle mě nejlepší koupit chytré hodinky, které jsou určené přímo pro děti. Já jsem docela nedávno kupovala svému synovi dětské chytré hodinky ze stránky https://www.smartomat.cz/ . Dětské hodinky mají totiž GPS lokátor a SOS tlačítko, které může dítě v případě nouze zmáčknout.

Odpověď
Iva | 28.7.2025 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fitness náramek pro děti
Po dvou letech na home office jsem úplně zlenivěla. Přibrala jsem, neměla jsem energii a cvičení se mi zdálo jako něco, co nezvládnu dlouhodobě. Věděla jsem ale, že musím něco změnit. Když jsem si koupila https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-rose-gold/ , původně jsem chtěla hlavně stylové hodinky. Ale nakonec mi daly víc, než jsem čekala. Každý den mi ukazují, kolik jsem se hýbala, kolik kroků udělala, kolik spálila kalorií. Sama sobě si nastavím výzvu a snažím se ji splnit. Cvičím teď 3–4× týdně, hlídám si i srdeční tep, a všechna data se mi přehledně ukládají do mobilní aplikace. Nejlepší na tom je, že mě to opravdu baví – a to jsem si dřív nedokázala představit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné