| Doplňky do koupelny - diskuze na toto téma |
Dostala bych tady tip, kde kupujete doplňky do koupelny ? Potřebuju pořídit takové ty věci jako nádobku na mýdlo, něco na kartáčky atp nejlépe ve stejném designu. Daniela | 17.10.2021 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do koupelnyMyslím si, že by si to všechno mohla sehnat na bakly. Odpověď Katka | 24.10.2021 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do koupelnyTaky mám od nich spoustu doplňků a s kvalitou jsem velmi spokojená. Odpověď Renata | 23.7.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do koupelnyHolky já jsem nám asi zničila kompletně koupelnu. Rovnou se přiznám, že jsem trochu posedlá úklidem a požívám na vše pořád čistící prostředky. Díky tomu nám asi trochu zažloutlo umyvadlo i vana. Dá se to nějak zpátky vybělit?
Odpověď Vojta | 24.7.2022 01:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky do koupelnyZdravím, nevím jestli to byl dotaz jen na holky, ale i tak se k tomu vyjádřím. Dnes se většinou při výrobě používají hodně plasty, které potom můžou za změnu barvy a někdy i tvaru. Pokud vám to zažloutlo, tak už s tím můžete udělat jen jedinou věc, a to je vybavení v koupelně vyměnit.
Odpověď Renata | 25.7.2022 00:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky do koupelnyI když to vyměním, tak to za chvilku bude zase to stejné nebo ne?
Odpověď Vojta | 26.7.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky do koupelnyTo záleží za co to vyměníte. Já jsem to ze stejného důvodu měnil za vanu ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli od německého výrobce, který dává na své výrobky 30 let záruku. Vana má sklovitý povrch, takže se dá jednoduše vyleštit hadrem. Navíc je odolná proti mechanickému poškození, chemikáliím i kyselinám. To znamená, že nezažloutne. Dával jsem tam vanu https://www.kaldewei.cz/vyrobky/koupaci-vany/detail/product/conoduo/ Na youtube se dá najít i video návod, jak vanu usadit.
Odpověď Tom | 4.2.2023 08:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do koupelnyJá jsem si konečně zařídila krásnou koupelnu, povedlo se mi to tedy hlavně díky firmě https://www.sedlacek-koupelny.cz/ z Brna, která nám dokázala udělat opravdu velmi pěknou koupelnu za dobrou cenu a rychle. Odpověď |