Internetové sluby pro školy
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 08. října 2026, svátek má Věra, zítra Štefan a Sára
Vyhledávání

Diskuse - Sada do kuchyně

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  sFVG   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sada do kuchyně - diskuze na toto téma
Zdravím, nemáte tip kde koupit sadu/stojánek do kuchyně - na jar, kartáček ..? Obešla jsem pár obchodů, alke na nic hezkého jsem nenarazila, díky.

Mirka | 3.10.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sada do kuchyně
Ahoj, mrkni na bakly.cz mají tam krásné sady od značky Zone.

Odpověď
Jitka | 5.10.2021 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sada do kuchyně
Moc díky, fakt super e-shop s velkým výběrem :) A sady do kuchyně jsou super, hned jsem si jednu objednala.

Odpověď
Simona | 11.10.2021 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sada do kuchyně
Holky, taky na Bakly nakupuju, mají velký výběr a fakt pěkné věci. Mám od nich ručníky a předložky v koupelně, dekorace a talíře.

Odpověď
Kamila | 20.10.2021 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sada do kuchyně
Holky, Bakly je super - před půl rokem jsme se s přítelem zařizovali a nakoupili tam půlku bytu :) Myslím tím dekorace, ručníky, talíře, nádobí ... Mají fakt velký výběr a věci krásné, takže eshop doporučuji!

Odpověď
Nikča | 25.10.2022 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sada do kuchyně
Mám od nich hlavně sklenice a jídelní servis a rozhodně to za to stojí si připlatit a mít doma kvalitní vybavení.

Odpověď
Denisa | 12.11.2022 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sada do kuchyně
No já bych chtěla taťkovi pořídit tady tu sadu skleniček, tak doufám, že z toho bude mít radost https://www.bakly.cz/lyngby-glas-sklenice-na-rum-juvel-29cl-sada-6-ks-916182

Odpověď
Janča | 31.5.2023 15:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sada do kuchyně
Ahoj, chtěla bych se na něco zeptat, třeba mi někdo dokáže poradit. Už několik let si chci otevřít vlastní veganské bistro. Něco takového u nás ve městě žalostně chybí. Konečně se mi povedlo sehnat prostor, ale teď nevím kde nakoupit všechno potřebné gastro zařízení. Brouzdala jsem různě po internetu a nejsolidněji zatím vypadá tato firma - https://www.atfornax.cz/ Nemá s nimi někdo z vás náhodou zkušenost? Díky. :)

Odpověď
Monika | 7.7.2026 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sada do kuchyně
Při rekonstrukci kuchyně jsme si uvědomili, jak důležité jsou všechny spotřebiče pro každodenní fungování. Když nám následně začala zlobit trouba, chtěla jsem problém vyřešit co nejdříve. Obrátila jsem se na https://www.opravaelektrospotrebicukladno.cz/. Jsme z Kladna a oceňuji, že servis proběhl přímo u nás doma. Technik rychle zjistil příčinu závady, opravu provedl a vše mi srozumitelně vysvětlil. Díky tomu jsme nemuseli řešit nákup nové trouby a kuchyň mohla dál bez omezení fungovat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné