| Popáleniny - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Co máte doma za mastičky na nejrůznější popáleniny a drobné ranky, jako jsou třeba škrábance od kočky a podobně? Zjistila jsem, že vlastně doma nic nemám…
Míla | 5.10.2021 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | PopáleninyNo, tak to je snad u nás na denním pořádku :D A jako fakt to neřeším. Děti jsou děti, pořád v pohybu, pořád nějaká poranění. Ale jak říkám - neřeším. Dokud vím, co s tím, tak pohoda. Mám doma https://hemacut.cz/. Ten je na ta poranění nejlepší.
Odpověď Adina | 31.10.2021 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | PopáleninyNemáme mastičky. S těmi máme špatnou zkušenost. Ani vodičky a tinktury, ty věšinou pálí. My máme ten prej hemacut a ten je super. Snadno se nanáší a nepálí. Pro děti ideálka.
Odpověď Zuzana | 3.11.2021 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | PopáleninyA jak se aplikuje? A je to kompletní ošetření?
Odpověď Majda | 27.11.2021 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | PopáleninyNe, mastičky taky nechci. Zkoušela jsem a pro děti nevhodné. To ten sprej je v tomto ohledu nejlepší.
Odpověď Miriam | 29.12.2021 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | PopáleninyJo, taky jsme bojovali, zkoušeli kde co, ale musím říct, že když mám ošetřit děti, tak ta metoda sprejem je nejlepší.
Odpověď Valinka | 31.1.2022 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | PopáleninyTakže sis pořídila hemacut? Nebo jaké to ošetření jsi zvolila?
Odpověď |