| Přetažení předkožky - diskuze na toto téma |
V kolika letech se prosím vás přetahuje předkožka. Doktorka je toho názoru, že se přetahovat nemá, ale já bych zase nerada něco zanedbala, nedej bože, že by se to potom muselo řešit operativně. Julie | 7.6.2022 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetažení předkožkyJá u syna začala kolem jednoho roku. Hodně používám bylinnou koupel od Altaherby. Odpověď Rozka | 15.6.2022 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetažení předkožkyZnám je, já na tento problém používala na uvolnění předkožky u malého syna jejich Pinďa mast. Odpověď Vanda | 19.6.2022 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přetažení předkožkyVýborný tip, tyto přípravky k tomuto problému neznám. Odpověď Klára | 23.6.2022 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přetažení předkožkyTaky tento tip vítám, koupel určitě budu synovi dělat, preventivně. Odpověď Kamila | 25.6.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přetažení předkožkyS touto koupelí a mastí mám u syna taky jen výbornou zkušenost. Na uvolnění předkožky jenom můžu doporučit. Odpověď |