| Dieta - diskuze na toto téma |
Co dát babi k narozeninám. Neustále řeší hubnutí. Myslíte, že je pro ni vhodná ketonová dieta? Ona o ni sem tam mluví. Už prý něco zkoušela a pomohlo to... Ale já se jí nechci vyptávat, tak budu ráda za rady :) Iva | 1.11.2021 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaAhoj, já mám zkušenosti s dietou nupo.cz, není to jako ketodieta, ale taky tím můžeš částečně nahradit stravu a dodáš tělu potřebné živiny, mají i nějaké doplňky, tak by bylo možná dobré začít nejdřív těmi doplňky. Odpověď linda | 7.11.2021 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaTy jsi tu dietu sama zkoušela? a se kterou máš zkušenosti,mají tam toho víc. Odpověď Iva | 15.11.2021 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaMám zkušenosti s touhle https://nupo.com/cz/product/dieta-na-2-tydny/ a teď ještě používám nějaké jejich doplňky :-) opravdu to funguje. Odpověď Laura | 19.11.2021 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaKolik se za ty dva týdny dá zhodit ? :) Snášela si tu dietu dobře ? Odpověď Iva | 1.12.2021 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaJá jsem zhubla za 2 týdny asi 3 kila, ale záleží to hodně na tom, kolik máš tuku v těle, někomu to jde rychleji a někomu pomaleji a snášela jsem ji dobře, ta jídla jsou dobrá, jen prostě musíš vydržet. Odpověď Nela | 7.12.2021 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: DietaA co ty vánoční balíčky https://nupo.com/cz/kategorie-produktu/nupo-vyhodna-baleni/vanocni-balicky/ bude to dobré jako dárek? sestra by chtěla taky nějakou takovou dietu vyzkoušet... Odpověď Iva | 13.12.2021 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: DietaJá myslím, že i jako dárek je to super nápad, určitě bude spokojená, chuťově je to dobré, jen si na to musí zvyknout. Odpověď Rita | 4.11.2021 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaA kolik chce sundat? :) Já jsem naší babi koupila tuto dietu https://www.ketodiet.cz/. Ten základní dietní plán a už si sama dokupuje jen proteinové potraviny. A je spokojená :) Odpověď Simona | 3.12.2021 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaHele, jak si mám vybrat chodný program pro mě? Je to podle toho, kolik chci shodit? Odpověď Ema Rychlá | 14.12.2021 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaCo se hubnutí týče, tak je důležité sestavit si kalorický jídelníček. Vědět, kolik kalorií za den přes stravu příjmu a kolik přes stravu vydám. Je to jako s financemi - jen obráceně. Musíte více ztratit, než získat. Být vlastně v záporu. Jedině takto zhubnete. Je to jednoduchá matematika, nic na tom není. A může to dělat každý.
Odpověď Taťána | 16.12.2021 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaNo jídelníček, to se ti lehko řekne, ale představ si třeba, jak to bude pro mě náročné. Žiji celý rok na mekáči a podobných fastfoodech. Zeleninu vidím jenom z vlaku a štítím se jí. Doporučte mi maminky, co si mám začít vařit, abych neskončila v nemocnici kvůli špatné životosprávě za pár měsíců.
Odpověď Ivanka | 16.12.2021 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaTaťáno, já bych být tebou rozhodně vyzkoušela udělat čínu. Tam budeš mít maso, na které seš zvyklá, k tomu nějaká ta zelenina. Já ještě dávám hodně arašídů, protože na ně jsem zvyklá když večer ďobu u filmu. Ale to je věc chutí. Sto lidí, sto chutí. A nebo si ještě uděleje třeba tortillu jen se zeleninou.
Odpověď Taťána | 16.12.2021 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaIvi, díky, Čínu asi zkusím. Pravdou je, že masíčko a zelenina by mohly jít k sobě. Po Novém roce se na tu štíhlou linii vydám. Ale potřebovala bych ještě poradit. Viděla jsem u své maminky, jak používá nějaký titanový hrnec. Já jak nevařím a chodím nakupovat jen do FF, tak ani nemám doma vybavení. Pošlete mi prosím odkaz na nějaký obchod.
Odpověď Ivanka | 17.12.2021 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaRáda ti poradím, a proto na tvoji žádost posílám odkaz na titanové nádobí. Mrkni se na www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi Já jsem před vánoci objednávala titanovou pánev K207 a přišla mi s dopravou zdarma dokonce už za dva dny. Ta logistika se dnes neuvěřitelně zrychlila. Už to není jako dřív, kdy se zboží dostavilo domů za týden-
Odpověď Klára | 2.1.2022 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaTaky sháním nějakou rychlou a účinnou dietu, jaké máte vyzkoušené? Odpověď Lea | 7.1.2022 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaZkus se podívat na tuhle https://nupo.com/cz/ měla jsem od nich jeden balíček a jsem s nimi spokojená. Odpověď Klára | 14.1.2022 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaA který balíček jsi měla? a kolik si pomocí toho zhubla? Odpověď Lea | 2.2.2022 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaMěla jsem balíček na 3 týdny a zhubla jsem 10 kilo, ale bude to asi dost individuální. Odpověď klára | 9.2.2022 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaA přechod na normální stravu byl v pohodě? používáš od nich ještě nějaké ty doplňky třeba? Odpověď Lea | 16.2.2022 08:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: DietaBylo to v pohodě, začínala jsem zařazovat jídlo postupně, aby to nebyl úplný šok a pořád používám nějaké jejich doplňky. Odpověď Klára | 23.2.2022 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: DietaTak super a mám si koupit hned celý ten balíček? Odpověď Danka | 1.3.2022 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaAhoj holky, co vám po vánocích pomohlo rychle a hodně zhubnout? Odpověď Lea | 9.3.2022 08:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaMně zaručeně pomohlo tohle https://nupo.com/cz/product/dieta-na-2-tydny/ je to nízkokalorická dieta, která snad vždycky pomůže. Odpověď Danka | 17.3.2022 10:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaTakže sis koupila celý ten balíček? a kolik si zhubla za ty dva týdny? Odpověď Lea | 1.4.2022 08:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaJá jsem zhubla 5 kilo, ale je to asi o člověku, záleží kolik vážíš a jestli máš nadváhu. Odpověď Anna | 7.4.2022 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaA když koupím jen nějaké doplňky nebo něco, tak bych mohla taky zhubnout? Odpověď Lea | 19.4.2022 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaTo bych řekla, že je spíš na udržení váhy, ale můžeš to zkusit. Odpověď Markéta | 4.5.2024 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaKdyž jsem chtěla začít hubnout, tak jsem chtěla také začít pravidelně cvičit. To byl ale celkem kámen úrazu, protože právě ta pravidelnost se mi úplně nedařila tak jak bych si představovala. Pomohlo mi až to, že jsem si pořídila chytré hodinky. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-reminkem/ , které nabízejí víc jak 100 sportovních funkcí a vše přenáší do aplikace v telefonu. Díky tomu máte pak perfektní přehled o dosažených výsledcích a můžete se další dny zlepšovat a tím i lépe hubnout. Odpověď Hanka | 9.9.2022 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJe podle vás lepší držet dietu nebo se pravidelně hýbat a hubnout pohybem? Odpověď Tereza Dvořáková | 18.9.2022 00:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaZcela určitě je lepší se začít hýbat a hubnout zdravě pohybem. Člověk by ani neměl moc tlačit na pilu. Je lepší zhubnout Odpověď Marta | 20.9.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaTaké bych chtěla hubnout zdravě. Celkem holky přemýšlím i o tom, že bych si doma zařídila takovou menší posilovnu. Myslíte, že s dá to dá zvládnout nějak rozumně finančně? Odpověď Tereza Dvořáková | 22.9.2022 01:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaKvalitní posilovací stroje se dají koupit za rozumnou cenu. Nebo respektive my už jich máme doma dost od firmy https://www.fitham.cz/ , kde se prodávají i posilovací stroje do posiloven. Odpověď Emula87 | 30.8.2023 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaKdyž vidím kolik lidí se dnes snaží po tom období zhubnout, tak si říkám že snad taková jednoduchá www.ketomix.cz/ keto dieta musí být po republice už profláklá, ne? Aleco se tak bavím s holkama v kavárně tak je to jedna velká neznámá pro řadu ženských. A to ať už starých nebo mladých.
Odpověď |