| Figurky zvířátek od Mojo Fun - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo zvířátka od Mojo Fun? Narazila jsem na ně na internetu a moc se mi líbí. Lucie | 17.10.2021 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Figurky zvířátek od Mojo FunAhoj, my je sbíráme - teda syn :D Zvířátka jsou krásná, z certifikovaného plastu, bez BPA. Určitě je objednejte, syn si s nima fakt vyhraje. Odpověď Kika | 21.10.2021 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Figurky zvířátek od Mojo FunTaky ta jejich zvířátka máme. Oproti ostatním značkám jsou na tom s kvalitou výborně a cenově jsou dostupní, takže chci dceři dokoupit na Vánoce ještě další zvířátka, která nemá :) www.mojofun.cz Odpověď Lída | 24.10.2021 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Figurky zvířátek od Mojo FunAhoj, taky na mojofun.cz/ zvířátka kupujeme, synovi je 6 let a sbírá je. Za mě jsou fakt krásná a kvalitní, navíc z certifikovaného plastu, takže jsou ideální i pro menší děti, které hračky strkají do pusy. Odpověď Bibiana | 25.10.2021 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Figurky zvířátek od Mojo FunMoc díky za komentáře, hned jsem si pár figurek objednala. Snad se budou dětem líbit :) Odpověď |