| Aktivity pro psa - diskuze na toto téma |
Vy co máte akční pejsky, tak jaké aktivity s nimi podnikáte, aby se trochu vyřádili ? Markéta | 3.11.2021 15:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktivity pro psa Chodíme na procházky a máme na zahradě vrhač míčků, tak u toho Keisy vydrží dlooouho :) Odpověď Míša | 16.11.2021 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktivity pro psa Jaký si pořídila ? Přijde mi, že toho moc na internetu není, co vypadá, že nějakou dobu vydrží. Odpověď Ema Rychlá | 1.4.2023 08:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Aktivity pro psa Povím vám že teda mít dnes doma psa, to je něco. Ono je to tak akční plemeno, to jsem dříve ani nevěřila. Všechno se to tak zajímavě motá u nás doma. Chodíme s ním na procházku, když je delší a máme žízeň, tak s sebou máme sadu www.penepex.cz/kategorie/filtry-do-konvic-a-lahvi/filtry-do-filtracnich-konvic/ filtračních konvic. Život si užíváme!
Odpověď Jana Horáková | 19.11.2021 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktivity pro psa Berete psa i na dovolenou? Viděla jsem, že třeba do https://www.hotel-golf.cz/ smí Odpověď |