| Výběr elektra v okay elektro - diskuze na toto téma |
Kupoval jste prosím někdo elektro vybavení do domu v okay elektro? Jakou máte zkušenost? Mirka | 20.10.2021 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr elektra v okay elektroMám přes okay pračku, sušičku, mikrovlnnou troubu a takhle bych mohla pokračovat. Co se týče elektra, tak pokud mají co sháním, tak objednávám jenom odsud. Odpověď Anna | 20.10.2021 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr elektra v okay elektroJá mám s Okay super zkušenosti:-) Nikdy jsem neměla sebemenší problém, ráda u nich nakupuju :-) Odpověď Marta | 22.10.2021 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr elektra v okay elektroU nás doma je spousta věcí z okay elektro a také nikdy žádný problém. Nikdy jsem nemusela řešit nějakou reklamaci nebo tak. Po objednání vždy rychle dodáno a přístup mají také super. Odpověď Romana | 22.10.2021 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr elektra v okay elektroKaždý kdo chce kvalitní a dostupné spotřebiče tak objednává podle mě od nich, protože ten cenový rozdíl oproti ostatním je dost velký a kdo dneska nechce ušetřit. Odpověď Hanka | 30.10.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr elektra v okay elektroTak to mně u nich spíš vyhovuje rychlost dodání. Potřebovala jsem si vybavit byt vzhledem k tomu, že měli všechno skladem, tak jsem měla jasno. Odpověď Lenka | 1.11.2021 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr elektra v okay elektroTaky jsem nikdy neměla zrovna s okay eshopem problémy. Odpověď Hana | 27.11.2021 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr elektra v okay elektroJak dlouho jim trvá než objednávku vyexpedují po potvrzení objednávky ? Odpověď Lenka | 1.12.2021 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr elektra v okay elektroTo záleží na tom jestli mají věc skladem, pokud ne, tak se to trochu protáhne, protože musí počkat na dodání. Odpověď Filip | 20.9.2022 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr elektra v okay elektroNakupoval jsem u nich už několikrát a mám i zkušenost s reklamací a musím říct, že zatím to vždycky proběhlo bez jediného problému. Reklamaci mi dokonce vyřídili i velice rychle. V Okay nakupuji rád. Super je, že když člověk objednává přes eshop, tak se tam přes https://slevovykupon.net/ často dá vychytat i nějaká drobná sleva, což je určitě výhoda. Odpověď |