| Originální a netradiční svatba - diskuze na toto téma |
Dobrý den, holky poradíte mi - chtěla bych hodně originální a netradiční svatbu. Budu ráda za tipy a komentáře :) Silvie | 21.10.2021 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální a netradiční svatbaS dovolením se připojím, protože teď momentálně řeším svatební oznámení, tak budu ráda když mi doporučíte firmu, která má pěkné návrhy na svatební oznámení. Odpověď Laura | 22.10.2021 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální a netradiční svatbaA co svatba u moře :) Mě by se to třeba moc líbilo :) Odpověď Eliška | 24.10.2021 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální a netradiční svatbaJe pravda, že mě to taky napadlo, ale říkala jsem si, že je tady pořád koronavirus a bůh ví, jak to bude. Odpověď Míša | 24.10.2021 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální a netradiční svatbaMohla bych holky vědět jestli jste měly nějak tématicky řešené svatební oznámení ? Odpověď Simona | 27.10.2021 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Originální a netradiční svatbaNemůžu říct, že bysme měli tématickou svatbu, ale oznámení jsme měli určitě jiné, a to na kameni :) Odpověď Mirka | 25.10.2021 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální a netradiční svatbaHolky, kamarádka se vdávala na Seychelách a co vím, tak jim kompletní servis zařizoval yachtwedding.cz Svatbu si moc užila a fotky měla fakt nádherný. Co vím, taky byli domluvení, že kdyby byla svatba kvůli pandemii zrušená, tak by jim vrátili všechny peníze a hned. Odpověď Eliška | 27.10.2021 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Originální a netradiční svatbaMoc díky za koment, je pravda, že podívat se na Seychely je můj sen :) Už jsem si četla na yachtwedding nějaké recenze a zatím jsem na nic negativního nenarazila, naopak :) Odpověď Slávka | 17.12.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Originální a netradiční svatbaZdravím, taky s přítelem uvažujeme o svatbě v zahraničí, ale bojím se covidové situace? Nemáte někdo zkušenost? Jak to vyřešit, aby člověk nepřišel o peníze? Odpověď Denisa | 19.12.2021 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Originální a netradiční svatbaZdravím, stačí si vybrat dobrou agenturu nebo cestovku, která má vše, co se týka covidu dopředu vyřešené. Brácha se loni ženil na Thassosu a byla to paráda, vzpomíníme na to doteď. Co vím, tak byli domluvení, že pokud by bylo Řecko uzavřené, svatba by se posunula na jiný termín. Odpověď Slávka | 21.12.2021 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Originální a netradiční svatbaA kdo jim to prosím zařizoval? Dala byste mi tip na tu agenturu? Odpověď Denisa | 22.12.2021 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Originální a netradiční svatbaAno, o všechno se jim staral https://www.yachtwedding.cz/ Odpověď Marta | 23.12.2021 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Originální a netradiční svatbaZdravím, od yachtwedding měla svatbu i kamarádka - měli symbolickou svatbu na Maledivách a před tím se brali v Praze na úřadě :) Odpověď Slávka | 27.12.2021 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Originální a netradiční svatbaTak všem děkuji za kometáře, určitě Yachtwedding kontaktuju a domluvím se s nima. Odpověď Adéla | 29.1.2022 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální a netradiční svatbaTaky bych potřebovala poradit s výběrem svatebního oznámení
Odpověď Nikola | 30.1.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Originální a netradiční svatbaS dovolením se připojím, protože teď momentálně řeším svatební oznámení, tak budu ráda když mi doporučíte firmu, která má pěkné návrhy na svatební oznámení.
Odpověď Vanda | 31.1.2022 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Originální a netradiční svatbaMně svatební oznámení zabralo hodně času, ale nakonec jsem našla přesně to, co jsem si představovala. Koukněte na www.svatbomilka.cz
Odpověď |