Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Nové pneumatiky na auto

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  gVLSP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nové pneumatiky na auto - diskuze na toto téma
Ahoj, prosím jak vybrat nové pneumatiky na auto? Podle čeho se pneumatiky vybírají?

Lukáš | 26.10.2021 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Podle toho, jestli chcete zimní, letní nebo celoroční. Podle toho, jaké nároky na ně máte a hlavně podle jejich rozměru. Doporučuji také kupovat pneu, které leží max rok na skladě.

Odpověď
Jana | 27.10.2021 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nové pneumatiky na auto
A to prodejci uvádí? Jak staré pneumatiky mají na skladě? To se dá někde najít?

Odpověď
Lukáš | 28.10.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nové pneumatiky na auto
Podívejte se na stránky obchodu https://www.pneumatiky.cz/ , kde garantují max rok staré pneu od výroby. I nová pneumatika totiž trpí, pokud leží 5 let na skladě a potom už není tak kvalitní, jak by měla být.

Odpověď
Jarda | 28.10.2021 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Doporučíte prosím kde koupit solidní a cenově přístupné alu kola?

Odpověď
Marek | 29.10.2021 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem spokojený s www.aluapneu.cz, konkrétně se značkou Inter Action.

Odpověď
Jarda | 30.10.2021 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na jejich stránky jsem koukal, nabízí repliky alu disků, které jak jsem se u nich telefonicky doptal skvěle sedí jako originály.

Odpověď
Tom | 31.10.2021 08:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tento tip se mi moc líbí, objednal jsem značku disků Inter Action na základě jejich doporučení.

Odpověď
Renata | 24.11.2021 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Ahojky, doporučuju https://www.aluapneu.cz/ S manželem jsem tam tedka nakoupili a jsme nadmíru spokojení, teda hlavně manžel :-D Mají tam super velkej výběr a i ceny jsou dost slušný:-)

Odpověď
Jirka | 28.9.2022 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Kde si na novém autě nechat udělat zatmavení skel? S atestem, abych neměl problém na technické ani s policií?

Odpověď
David | 28.9.2022 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rozhodně doporučuji to nechat udělat někde i s atestem, protože za ty problémy to pak jinak nestojí. Dobré je vybrat si firmu, která používá kvalitní fólie. Nechával jsem si dělat celé auto a zvládlo se to za 5 tisíc.

Odpověď
Jirka | 28.9.2022 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jenom? To bych teda čekal, že to bude stát daleko víc. Kde jste si nechal udělat celé auto za 5 tisíc?

Odpověď
David | 28.9.2022 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nové pneumatiky na auto
Nechával jsem dělat fólie do skel u https://www.foliaset.cz/tonovani-skel Používají kvalitní fólie i s atestem. Dokonce před tím, než to dávají, tak i kompletně zakryjí interiér auta, aby zůstal v suchu.

Odpověď
Katka | 30.10.2022 04:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Pneumatiky vyberete velice snadno stačí se podívat buď do velkého technického průkazu anebo je rozměr na pneumatikách např. 175/65 R15, ale potom se ještě musíte rozhodnout, zda potřebujete letní nebo zimní. Já jsem si nedávno pořídila Audi a v ceně byli pneumatiky letní i zimní, takže to nemusím teď řešit. Musela jsem, ale řešit palubní počítač, který komunikoval jen v němčině. Naštěstí mi kamarád poradil stránky https://www.autacesky.cz/audi_34, kde jsem si objednala překlad pro Audi do českého jazyka.

Odpověď
Richard | 31.10.2022 01:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Tak to já jsem už nové pneu na auto dát nestihnul. Přišel jsem jako každé ráno na místo, kde parkuji a auto bylo fuč.. Už je to skoro měsíc a po autu ani památka… Dost mě to vadí, protože jsem ho měl rád, ale je mi jasné, že auto už asi nikdy neuvidím… Začal jsem vybírat nové, ale popravdě nevím co koupit. Nevím jestli koupit něco levného o co se nebudu muset bát nebo koupit zase dražší auto... Jak se dá auto účinně zabezpečit?

Odpověď
Tom | 31.10.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem začal řešit zabezpečení auta v momentě, když se vypařilo auto sousedům. Ono se to opravdu vyplatí mít dobře zabezpečené auto. Mám v autě vyhledávácí zařízení.

Odpověď
Richard | 1.11.2022 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Takže nějaké GPS vyhledávací zařízení?

Odpověď
Tom | 2.11.2022 06:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud chcete mít auto zabezpečené opravdu kvalitně, tak na nějaké GPS zabezpečení zapomeňte. Kvalitně zabezpečené auto je potřeba udělat pomocí zařízení, které není zarušitelné. Proto máme auto zabezpečeno od https://www.sherlog.cz/zabezpeceni Používají vlastní rádiovou síť, která je nezarušitelná.

Odpověď
Robert | 22.1.2023 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Můžete prosím někdo poradit, kde vyřídit výhodně pojištění na auto? Jaká je vaše zkušenost s pojištěním auta?

Odpověď
Jirka | 24.1.2023 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud hledáte pojištění na auto, tak mě se podařilo sjednat výhodně povinné i havarijní díky tomu, že jsem se podíval na online srovnávač pojištění. V podstatě na pár kliknutí jsem si našel nabídky všech pojišťoven. Vybral jsem si pro sebe tu nejvýhodnější a kompletně celou jsem ji vyřídil online.

Odpověď
Robert | 26.1.2023 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký srovnávač pojištění tedy při vyřizování nejvýhodnějšího pojištění používáte? Můžete mi poradit, kam bych se měl podívat?

Odpověď
Jirka | 1.2.2023 01:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkuste se podívat na stránky srovnávače pojištění https://www.klik.cz/ , najdete tam vlastně možnost výběru pojištění, které chcete a během pár kliknutí si ho porovnáte. Když se vám bude některá z nabídek líbit, tak si můžete pojištění rovnou online jednoduše sjednat.

Odpověď
Kamila | 30.1.2023 07:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Je to velice jednoduché stačí se rozhodnout, zda potřebujete zimní či letní pneumatiky. Potom se podívejte na pneumatiky na vašem autě, kde najdete všechny údaje a parametry, které jsou důležité pro koupi nových. Já jsem nedávno měla problém u mého auta s chytrými zrcátky, která jsem musela koupit nová zde https://www.2din.cz/, aby mi je automechanik nainstaloval.

Odpověď
Eva divoká | 24.2.2023 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nové pneumatiky na auto
Kdybych na to doma nemyslela, tak by manžel samozřejmě zapomněl na to objednat www.cbdily.cz/ díly škoda na naši novou škodovku. On je tak strašně moc nezodpovědný že to snad ani není možné. Takhle neschopného jsem si ho ale nebrala. Nevím co se v průběhu let stalo..

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné