| Inkontinence - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, měla jste některá po porodu problém s inkontinencí? Já teda jo a docela mě to překvapilo. Nikdy jsem nad tím ani nepřemýšlela, čili ani nevím, jak se k tomu postavit. Co třeba nějaké inkontinenční pomůcky? S čím jste spokojeni? Adina | 26.11.2021 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | InkontinenceAhoj, no to teda měla... a vlastně pořád mám. A je to teda síla. Je to prostě takový hodně omezující. Ale zase jsem si našla pomůcky, který jsou super, vyhovují a s nima je to v pohodě. Kupuju tyto https://www.care4you.cz/ a spokojenost. Odpověď Katie | 25.12.2021 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | InkontinenceJaké přesně kupuješ? Potřebuju takové, které mi budou sedět a nebudou mě omezovat při sportu... Odpověď Jiřka | 31.1.2022 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: InkontinenceTy hele, to záleží na tom, jak silnou tu inkontinenci máš, jestli sportuješ nebo to máš jen na denní nošení. Musíš mrknout, co ti bude vyhovovat... Odpověď Klára | 27.2.2022 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | InkontinenceJj, je to tak. Já jsem to měla taky tak. Zkoušela jsem a zkoušela, než jsem přišla na to, co mi sedne a vyhovuje. Odpověď |