Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Káva

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  HdyXO   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Káva - diskuze na toto téma
Holky, potřebuju poradit. Chci koupit taťkovi k vánocům nějaký pěkný balíček kvalitní kávy. Máte tip, kde koupit?

Terka | 24.11.2021 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Káva
Ahoj, tak to doporučím a moc ráda :) Doporučuju koupit degustační balíček od https://www.johnnycoffee.cz/. Kávu mají senzační, lahodnou, krásně voní. A hlavně ta jejich káva je dodávána čerstvá.

Odpověď
Dušana | 19.12.2021 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Káva
Kávu od johnnycoffee.cz miluju. Teď mají akci, že se můžěš stát VIP klubu. Nakoupíš nad 1111,-Kč a po celý další rok máš pak slevu 20% na objednávky :) Je to tak, že se zaregistruješ se na jejich e-shopu, za těch 1111, sdílíš příspěvek a staneš se fanouškem jejich socilálních sítí (Facebook a Instagram).

Odpověď
Barka | 30.1.2022 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Káva
Jsem byla docela smutná, že jsem tu akci nestihla :( Ale zase jsem pak mile překvapená, že johnnycoffee.cz tu akci prodloužili do konce ledna. Takže uf, slevu budu mít :)

Odpověď
Šárka | 26.2.2022 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Káva
No, ani mi nemluv, taky jsem ráda, že jsem to stihla :) Hned už jsem se slevou objednala a je to fakt příjemný :)

Odpověď
Hana | 6.9.2024 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Káva
Tyjo, mrkla bych se možná spíše v nějaké lokální pražírně. Sama s nimi mám velmi dobré zkušenosti. I když je teda pravda, že sama už kávu příliš nepiji. Hlavně posledního cca půl roku. Snažím se ji nahrazovat jinými věcmi. Hodně se mi například osvědčil kratom od Krupa Kratom, viz - https://www.adamkrupa.cz/ Máte s tím zkušenosti?

Odpověď
Petra | 25.10.2024 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Káva
Kávu miluji. Dlouhou dobu jsem znala jen klasické rozpustné, ale pak jsem objevila kouzlo klasické pražené kávy a to je úplně někde jinde musím přiznat. Kde kupujete opravdu kvalitní kávu?

Odpověď
Jarka | 27.10.2024 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Káva
Kvalitní? Jestli chcete kvalitní, tak vám určitě doporučím. Já jsem si zamilovala kávu https://www.francin.cz/produkt/kostarika-canet-mozart-kopirovat/ , která je úžasná. Netrvalo dlouho co jsem i v práci přesvědčila spoustu lidí, že je úžasná, takže teď od nich objednáváme pravidelně kvalitní kávu, která nám všem chutná. Je naprosto perfektní a má nezaměnitelnou vůni i chuť.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné