Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vánoce

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  uNxUq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoce - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda už přemýšlíte nad vánoci? Já už docela ano. A moc ráda bych dětem koupila nějaké hezké knížky. Hlavně synovi. Čtivé, poutavé. Je mu 9 let. Máte tip, prosím?

Ester | 30.10.2021 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Ahoj, ano ano. Vánoce se blíží, takže je to na pořadu dne. Pro syna v tomto věku doporučuju koupit knížku https://www.ellamax.cz/pribehy-sampionu-pro-budouci-sportovni-hvezdy/. My ji doma máme a syna baví moc. Ale on teda sportuje a o sport se hodně zajímá. Je tam stovka medailonků a pro kluka sportovce jsou příběhy čtivé. Takže tu doporučuju já.

Odpověď
Heluska | 31.10.2021 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Ahoj, my teď s přítelem Vánoce řešíme poněkud netradičně. Nejedeme na žádnou dovolenou, nebo tak něco. Jsem totiž v sedmém měsíci těhotenství a tak jsme se rozhodli, že si místo normálních dárků pořídíme pěkný dětský pokojíček. Už jsme sehnali krásnou postýlku s kompletní výbavou, kterou jsme sehnali přes tento web: www.luceda.cz/postylka-s-kompletni-vybavou/

Odpověď
Katka | 6.11.2021 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
U mamky a sestry vím, těm budu kupovat nějaké doplňky jakou je kabelka nebo peněženka :)

Odpověď
Cameron | 26.11.2021 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Jo, tak to ti doporučím koupit tuto knížku https://www.ellamax.cz/pribehy-pro-kluky-kteri-se-neboji-byt-vyjimecni/. Je skvělá :) A co se teď dívám, tak ji mají i v akci :) Knížka obsahuje stovku medailonků zajímavých kluků a nebo mužů, z nichž někteří jsou známí, ale jiní vůbec. Super je to, že příběh je jen na stránku a je k němu vždy pak obrázek. Je to psané jednoduše, takže dětem se příběhy snadno čtou.

Odpověď
Gabča | 29.12.2021 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Díky moc. Koukala jsem se na ni. Vypadá fakt dobře. Objednala jsem ji na tom e-shopu ELLAMAX a už ji mám doma. Těším se, co na ni synek řekne.

Odpověď
Vendula | 31.1.2022 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Tak jak byl syn spokojený? Líbila se mu knížka?

Odpověď
Jitka | 21.2.2022 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
No, moc. Já jsem byla tak ráda, když jsem viděla, jak se do knížky začetl. Koukala jsem že na tom e-shopu ELLAMAX mají i druhý díl, tak ten musím dokoupit :)

Odpověď
Rose | 28.3.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Určitě ho kup. My máme se Zmatlíkovou z e-shopu ELLAMAX všechny knihy, které malovala. My ji máme doma moc rádi a k těm knížkám se děti vždycky vrací.

Odpověď
Alecca | 29.6.2022 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
A už jsi ho koupila? Taky se mu tak dobře čte?

Odpověď
Katie | 29.7.2022 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Je skvělá, jsem moc ráda, že jsem na ten e-shop ELLAMAX našla doporučení :) Syn mi u knížky vydrží. Čte sám, ale čteme i spolu, to ho baví asi víc :D Ale jo, jinak mi u knížky vydrží, což jsem si moc přála.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné