| Svatební šaty- půjčovna Praha - diskuze na toto téma |
Ahoj holky hledám nějaký svatební salon, nebo půjčovnu, kde mi pomohou s výběrem šatů v Praze, poradíte mi? petra | 6.6.2017 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební šaty- půjčovna PrahaAhoj,
kamarádka byla tady a neštěžovala si. Osobní zkušenost ale nemám zatím jsem svobodná :)
www.svatbasnu.cz/ Odpověď Petra | 7.6.2017 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební šaty- půjčovna PrahaJá tedy velice doporučuji v Praze www.nuance.cz Šaty byly opravdu nádherné, servis salonu je taktéž dokonalý, příjemné jednaní a ochota personálu k nezaplacení. Odpověď Monika | 8.6.2017 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatební šaty- půjčovna PrahaTaké jsem měla, od nich půjčené šaty a byla jsem velice spokojena s jejich servisem, kolem výběru šatů, a na svatbě mi hodně lidí řeklo, že tak krásné šaty nikdy nikdo neviděl Odpověď Petra | 13.6.2017 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svatební šaty- půjčovna PrahaJá byla u nic v Českých Budějovicích na pobočce a také jsem byla velice spokojená, krásné šaty jsem měla na svatbě Odpověď Magda | 25.6.2017 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Svatební šaty- půjčovna PrahaHolky jsem ráda, že jsem to tu našla vybrala jsem si tam překrásné svatební šaty :-) Odpověď |