| Clipy - diskuze na toto téma |
Maminy, jak to máte s vlasy? Já třeba bojuju s délkou - nechtějí mi narůst. Uvažuju nad clip in. Máte s touto metodou prodložené vlasů zkušenosti? Marcela | 31.10.2021 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | ClipyNo, dívej, jasně :) Tahle metoda je super. Mám je od clip in vlasy.eu. Oni jsou super v tom, že skvěle poradí. Jsou pořád na mailu. Čili jim napiš a oni ti se vším poradí.
Odpověď Terka | 22.11.2021 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ClipyAhoj, tak jsem na clip-in-vlasy.eu koukala a mají fakt senzační nabídku. Hodně širokou. Hele, jaký je rozdíl mezi sety a pásy? Odpověď Sandra | 31.10.2021 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | ClipyI keratin je super, přijde mi, že je to metoda, kde ty spoje jsou vidět nejmíň :) Odpověď Lajka | 1.12.2021 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ClipyA to si taky můžu udělat doma nebo s tím musím ke kadeřnici? Odpověď Klára | 1.1.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clipyá si clip in kupuju od https://www.clip-in-vlasy.eu/. A ne, nikam s tím nemusím. Dělám si účes doma sama. je to snadné :) Odpověď Naomi | 2.1.2022 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ClipyTak jsem se koukala na jejich nabídku a vypadá fakt moc dobře. Jaký je rozdíl mezi pásy a sety? Odpověď Zuzana | 29.1.2022 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | ClipyAhoj, ten rodíl je jednoduchý :) Pásy jsou na prodloužení vlasů, sety na objem a hustotu vlasů. Ale víš co, když třeba něco nebudeš vědět, tak clip in vlasy.eu napiš mail. Oni jsou tam super, jsou moc milí a ochotní. Se vším ti hned poradí :) Odpověď Gabča | 1.2.2022 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ClipyAha, tak super, díky moc za vysvětlení :) Na clip-in-vlasy.eu jsem se koukala a mají moc hezké věci. S culíky od nich máte zkušenosti? Jak vypadají v účesu? Odpověď Gabula | 20.2.2022 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | ClipyAno, mám. Koupila jsem si od nich tento https://www.clip-in-vlasy.eu/product-clip-in-culiky-kudrnate-clip-in-culik-kudrnaty-kanekalon-tmave-hnedy-332. Mají ho za akční cenu, tak jsem neváhala a v účesu teda vypadá fantasticky. Odpověď Vikky | 29.3.2022 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ClipyNo, já jsem s účesem děsná... Prostě denně mám na hlavě drdol, no... Ale co jsi tady dala ten culík, koukala jsem se na ty clip-in-vlasy.eu a oni mají krásný výběr :) Takže jsem si culík taky koupila a konečně chodím upravená. Odpověď Terka | 1.5.2022 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | ClipyNo, mám to stejně. Jsem líná si ty vlasy upravovat. Ale nosím ty pásy a ten účes prostě vypadá jinak, fakt dobře :) A ten culík je taky super, musím si na tom clip in vlasy.eu zase něco povybírat :) Odpověď Alecca | 27.5.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ClipyNaštěstí nemám problém ani s hustotou ani s délkou. Ale, nechala jsem si teď vlasy dost zkrátit a když se mi stýská po dlouhým účesu, tak mám právě clip in pásy a musím říct, že paráda :) Odpověď |