| Cvičení - diskuze na toto téma |
Ahoooj :) Holky, chodíte do posilovny? Zajímalo by mě, v čem se vám nejlíp cvičí? Leginy nebo spíš kraťasy? Top nebo spíš tričko?
Sandra | 31.10.2021 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníDo fitka nosím jenom dlouhé kalhoty a když jdu na nějakou aerobní lekci, kde se hodně potím a zahřeju se téměř hned, tak si beru kraťásky. Obojí teda doporučuju od značky Dragonfly, protože jde o kvalitní materiál. Odpověď Gabča | 3.12.2021 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníMně se o nich líbí ty 3/4 leginy. Jaká je kvalita toho oblečení? Odpověď Kacula | 28.12.2021 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: CvičeníJá jsem si od nich koupila tyto leginy https://cs.dragonflybrand.com/kolekce/fitness-workout-obleceni/produkty/leginy-s-vysokym-pasem-lycra-adriana a jsou super. Nejlpší, co jsem zatím měla :) Fakt doporučuju! Odpověď Leona | 6.11.2021 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníNa differentu mají pěkné věci, tak zkus kouknout. Odpověď Sonny | 3.2.2022 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníTak jako ono těch shopů je fakt celá řada, ale pokud někdo hledá kvalitní oblečení na cvičení, tak v tom je dragonflybrand prostě nejlepší, no. Mají kvalitní věci. Odpověď |