| vaginální mykóza - diskuze na toto téma |
Na vaginální mykózu jsem vyzkoušela kde co, ale často se vracely. Na doporučení gynekologa jsem začala s Enzymaxem V. Jsem zvědavá na výsledek.
Míša J. | 12.6.2017 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | vaginální mykózaPřipojuji se se svou zkušeností, využívala jsem balení na 30 dnů, problémy ustoupily a zatím nevrací se. Jsem velice ráda,jenom doufám, že se problémy nevrátí.
Odpověď Andrea S. | 20.6.2017 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | vaginální mykózaA mají stránky, kde bych se o něm dozvěděla víc?
Odpověď dana | 25.6.2017 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vaginální mykózapomaha vam na tom treba i herbalon? Odpověď sany | 25.6.2017 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vaginální mykózaherbalon je myci gel ne? Odpověď Ima | 24.7.2017 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: vaginální mykózaano je, ale na kvasinkove nemoci herbalon pomaha Odpověď Fanka | 25.6.2017 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vaginální mykózaano, to by mě též zajímalo.Léčí kvasinkové onemocnění? Odpověď Renata | 18.7.2017 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: vaginální mykózaJá na herbalon nedám doupustit, na mýkozy je super. Odpověď Anka | 19.7.2017 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: vaginální mykózaužíváte ho denně? Odpověď Indi | 23.7.2017 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: vaginální mykózaano. já ho mám denně ve sprše Odpověď Danka | 25.7.2017 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginální mykózanevadí se tím denně umývat? Tím herbalonem myslim Odpověď akuna | 20.8.2017 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginální mykózavůbec ne, však si počtěte na www.herbalon.cz, je tam vše napsané. Naopak je to pro to určené Odpověď Vlasta | 22.8.2017 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginální mykózakoupím někde ten herbalon i v obchodě nebo v obchoďáku? Odpověď Dáša P. | 24.8.2017 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | vaginální mykózaAno, herbalon mají v různých prodejnách. Odpověď Vanulka | 27.8.2017 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vaginální mykózatak já ho tedy vyzkouším. Odpověď katy | 28.8.2017 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vaginální mykózaTo je i na vaginalni mykozu i na kvasinky? Moc toho nemohu najít. Je správně www.herbalon.cz? Odpověď Sandra | 26.9.2018 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | vaginální mykózaChci se zeptat jestli nemáte vyzkoušené i nějaké tinktury nebo bylinkové čaje ? Hodně jsem o tom četla, že bych se i díky těmto přípravkům měla zbavit dlouhodobého výtoku. Odpověď Silvie | 4.10.2018 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vaginální mykózatak to se připojím do diskuze protože řeším to stejné a už jsem vyzkoušela kde co .. Odpověď Marika | 19.11.2018 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vaginální mykózaMně pomohlo pravidelné pití bylinkového čaje od altaherby, když je nějaký problém, tak je potřeba ho řešit nejprve zevnitř a pak zvenku. Toto je jediný co mi pomohlo a to jsem zkoušela i intim gely jako je nivea, ale ta mě strašně vysušovala, takže jsem ji zase odložila. Odpověď Zuzana | 16.4.2019 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | vaginální mykózaStačilo mi vysadit cukry, nosit bavlněné prádlo a používala jsem při problémech prointim krem. Od té doby mám klid. Odpověď Anička | 29.4.2019 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vaginální mykózaZuzi, prosím te, co je to za krém? Neslyšela jsem o něm ještě. Díky Odpověď Zuzana | 30.4.2019 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vaginální mykózaJá ho taky neznala, je to tento krém https://www.pharma-future.com/cs/intimni-pece/pro-intim-krem-pro-zeny-i-muze-50-ml-exp082016-376 Odpověď Anička | 1.5.2019 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: vaginální mykózaProsím tě a to ten krém používáš jako prevenci nebo při problémech? Odpověď Zuzana | 2.5.2019 08:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: vaginální mykózaTřeba v létě na dovči používám preventivně, aby mě nějaký nepříjemný problém nepřekvapil. Jinak i při problémech. Odpověď Anička | 2.5.2019 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: vaginální mykózaVyzkouším. Ty kupuješ na netu nebo se dá i v lékárně? Odpověď Zuzana | 2.5.2019 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: vaginální mykózaDávám přednost nákupu přes internet, ale mají ji i v lékárnách. Odpověď Anna | 18.7.2019 05:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | vaginální mykózaA máte doma vanu, nebo sprchový kout? My dokud jsme měli vanu, tak jsem na mykózu taky trpěla. Stačilo jen vanu vyměnit za sprchový kout z https://www.levna-koupelna.cz/5-sprchove-kouty a od té doby po mykóze ani památky. Odpověď Boza | 22.1.2020 08:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | vaginální mykózaDobrý den, já bych se ráda připojila do diskuze. Na infekce trpím taky a vyzkoušela jsem zde zmíněné produkty, ale zatím nic moc nepomáhá. Nezkoušeli jste někdo https://www.gynella.com/produkt/gynella-silver-caps/ ? předem děkuji za zkušenosti. Odpověď Maru | 15.7.2021 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vaginální mykózaZa mě tedy gynella silver caps na kvasinky nepomohla, škoda peněz. Propagaci ovšem mají báječnou, zdá se, že firma oslovila na spolupráci řadu uživatelek a to se pak pozitivní recenze množí jako... ty kvasinky. Odpověď Adela | 8.12.2022 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vaginální mykózaJá tedy musím reagovat, jelikož mně silver caps pomohly a nedám na ně dopustit. Používám od nich i produkty na podporu mikroflory a intimní mycí gel. Samozřejmě každá jsme jiná a každému vyhovuje něco jiného. Je potřeba to zkusit. Nemůže vyhovovat jeden produkt všem. Já jsem si také nejdříve přečtla recenze a poté jsem do toho šla a nemyslím si, že by na těch recenzích holky kecaly. Odpověď |