| Tip na dárek - diskuze na toto téma |
Ahoj podělte se prosím o tipy na dárky pro maminky, sestry, kamarádky. Už mi nějak docházejí nápady :)
Petra | 3.11.2021 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Pro mamku a sestru už dárek mám a podařilo se mi jim koupit krásné náušnice :). Šperk si myslím, že nosí každá žena, takže už jenom zbývá trefit se do vkusu :). Odpověď Katka | 3.11.2021 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Sestře vzhledem k tomu, že sportuje a nadává na ty sluchátka co teď má, tak jsem jí na student-eshopu vybrala nové :) Odpověď Petra | 3.11.2021 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek To já pro mamka a ségru dárek mám, ale nevím co taťkovi, ale vůbec :( Odpověď Lenka | 5.11.2021 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Pokud nevíš jestli rum pije, tak bych volila něco takového, co je vhodné "pro začátečníky" https://shop.rumako.cz/katalog/zbozi/nasrum/dominikanska-republika_440/ophyum441_441/produkt/rum-ophyum-23-sistema-solera. Má sladší chuť a ovocnou vůni. Koupila jsem ho taťkovi a toto je jeden z mála rumů, který mi opravdu chutná.
Odpověď Alex | 3.11.2021 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Taky už mi nějak došla inspirace tak budu ráda za tipy :)
Odpověď Simča | 3.11.2021 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Šperky jsou podle mě nejkrásnější dárky, zkuste kouknout na HotDiamonds mají krásný výběr ;)
Odpověď Alex | 3.11.2021 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Mají krásný šperky, moc děkuju za tip, asi už mám vybráno :-))
Odpověď Krasavica | 12.11.2025 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Jako to jsem fakt hodně ráda, že nejsem jediná, kdo ten internetový obchod zná a kdo ho může doporučit. Já jsem si tam sama pro sebe pořídila pozlacené visací náušnice – konkrétně tyhle https://www.hotdiamonds.cz/_zlate-nausnice-visaci a mám z nich fakt jako velkou radost. Navíc tam mají super výběr, který se hodí snad ke každému typu obličeje. :) Odpověď Belinda | 4.11.2021 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Moje mamka ráda nosí módní doplňky jako třeba šátky nebo šály. Nedávno jsem dostala tip na originální šátky SciCanvas.
Odpověď Ivana | 16.11.2021 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Šátky různých velikostí mám taky v oblibě. Na www.scicanvas.cz jsem se dívala, mají výběr z opravdu originálních vzorů.
Odpověď Jolana | 23.11.2021 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tip na dárek Mají v nabídce nejenom šátky, ale i látky. Vzory jsou inspirované taky vědou, což je opravdu originální.
Odpověď Róza | 21.11.2021 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Líbí se mi jejich originální vzory, kdy je věda přenesená na látku. Vybrala jsem si dva šátky, menší a větší. Odpověď Chilli | 5.11.2021 01:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Já teď dávala jako dárek sadu chilli mashů od thechillidoctor a musím říct, že nadšení bylo veliké :-). Odpověď Miriam | 7.11.2021 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Zkuste se podívat na www.onglazz.cz, skleněná deska od nich je originální dárek, který se bude určitě líbit.
Odpověď Mahulena | 17.11.2021 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Super tip. Daruji rodičům dárkový poukaz a oni si pak sami navrhnou podle sebe.
Odpověď Kristýna | 21.11.2021 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Takto zpracovanou fotografii neznám, moc pěkné. Jejich dárkový poukaz bych darovala k vánocům své mamce. Odpověď Karin | 24.11.2021 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tip na dárek Vyberu hezkou fotku z dovolené a doplním ji spotify, určitě se bude příteli takto zpracovaný fotografie líbit. Odpověď Edita | 25.11.2021 09:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Tento tip na originální vánoční dárek taky vítám. Odpověď Karolína | 7.11.2021 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Dárek mám zatím jenom pro bráchu, kterému jsem koupila bluetooth repráček :) Odpověď Alice | 22.11.2021 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Já mamce budu kupovat náušnice a k tomu řetízek a sestře taky náušnice a k tomu nějaké kroužky na uši, protože je nosí pořád, tak ať má zase něco nového :) Odpověď Sylvie | 11.12.2021 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Jelikož mamka ztratila své oblíbené náušnice, tak ji chci udělat radost a koupit jí podobné, tak jsem ráda, že se mi podařilo něco takového najít :) https://www.olivie.cz/5381-stribrne-double-krouzky/ Odpověď Erika | 15.1.2022 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tip na dárek Mají ty šperky kvalitní ? Líbí se mi ty hodně kamínkové prsteny, tak abych měla jistotu, že mi nevypadají. Odpověď Lucka | 4.10.2024 06:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Když jsem letos vybírala vánoční dárky pro svou dceru, chytré hodinky ARMODD Kidz GPS 4G byly jasnou volbou. Skvělé jsou především díky funkci GPS, takže mám jistotu, kde se pohybuje, a zároveň si může zavolat nebo poslat hlasovou zprávu. Líbí se mi i SOS tlačítko, které zvyšuje její bezpečnost. Hodinky jsou navíc stylové, což si určitě oblíbí. Už se nemůžu dočkat, až je pod stromečkem rozbalí! Odpověď Verča | 14.12.2024 02:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tip na dárek Po dlouhém hledání jsem objevila https://www.smartomat.cz/ , kde jsem našla perfektní dárek pro svou maminku. Vybrala jsem chytré hodinky, které se skvěle hodí na sledování denní aktivity, měření tepu a dokonce upozorňují na příchozí hovory. Maminka miluje procházky a lehké sportovní aktivity, takže takový praktický dárek určitě ocení. Navíc hodinky mají elegantní design, který ladí k jejímu stylu. Doručení bylo rychlé a vše bylo pečlivě zabaleno. Už se těším, až je bude nosit!
Odpověď |