Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Gril

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  UcJVP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Gril - diskuze na toto téma
Ahojky holky, mohly byste přidat vaše zkušenosti se stolním grilem? Naši si ho přejí k vánocům, tak budu ráda za tipy :)

Zdenka | 2.12.2021 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gril
Já jsem koupila jako dárek bráchovi tento gril https://www.orava.eu/cz/cs/elektricky-stolovy-kontaktny-gril-grillchef. My ho máme doma a jsme s ním spokojeni maximálně.

Odpověď
Fanny | 31.12.2021 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Gril
To jsme vybrali super :) Tento gril vypadá senzačně. Ale hlavně Orava je bezvadná značka :) My s ní máme doma fakt výbornou zkušenost.

Odpověď
Radi | 2.2.2022 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gril
Tak jako orava je super značka. Já s ní mám taky tu nejlepší zkušenost. Co mám doma, mám opravdu povětšinou od nich :) Takže věřím, že i ten gril bude super :)

Odpověď
Buffy | 3.3.2022 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem se koukala na jejich web a líbí se mi ta sekce úklidu. Náhodou někdo zkušenost s tím ručním vysavačem? Bezšňůrovým?

Odpověď
Betka | 30.3.2022 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Gril
Jojo, mám. Teď nedávno jsem si tam koupila tento https://www.orava.eu/cs/bezsnurovy-tycovy-vysavac-2v1-neptun a jsem s ním spokojená. Moc. Doma mi perfektně vyhovuje. Hlavně tím, že nemá šňůru, je úklid pohodlný.

Odpověď
Valinka | 1.5.2022 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gril
Já o tom bezšňůrovým taky uvažuju. Jak se s ním uklízí? A je lehký?

Odpověď
Soňa | 30.5.2022 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem si ho od té Oravy pořídila a musím říct, že jsem maxiálně spokojená. Mám doma neustále po ruce a používám ho denně :)

Odpověď
Mirka | 13.9.2022 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Gril
Manžel mi koupil nedávno gril, který se podobá něčemu takovému https://www.avenberg.cz/z2526-prenosny-stolni-gril-na-drevene-uhli-campina ale je to fakt jen na ven, na druhou stranu oproti elektrice to maso fakt voní.

Odpověď
Gabula | 6.7.2023 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gril
My máme doma gril od Oravy a musím teda říct, že ten je skvělý. Perfektně nám vyhovuje. Ta značka je super, mám s ní skvělé zkušenosti. Už bych doma v kuchyni nechtěla jinou :)

Odpověď
Viktorka | 10.7.2023 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když jsem se dívala na jejich nabídku, tak jich toho mají docela dost... Jaký přesně máte?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné