Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Koupací sud na zahradu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  bQkFG   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Koupací sud na zahradu - diskuze na toto téma
Máte doma někdo na zahradě koupací sud? Jakou s ním máte zkušenost? Je lepší než bazén nebo vířivka? co myslíte?

Hana | 6.11.2021 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupací sud na zahradu
Trvalo mi nějakou dobu, než jsem manžela přesvědčila, aby nám pořídil domů koupací sud. Teď je však také rád, že ho máme doma. Máme doma velmi luxusní model, který má i kamna, takže se dá sud využívat celoročně.

Odpověď
Marta | 8.11.2021 00:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Koupací sud na zahradu
Nevíte náhodou, kde ten sud vybíral? Kde by se na to dalo podívat? A kolik to i případně prosím stálo?

Odpověď
Hana | 9.11.2021 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Koupací sud na zahradu
To vím naprosto přesně. Máme doma tento luxusní a kvalitní koupací sud koupacisudy-bef.cz/produkt/koupaci-sud-o-2-m/ Je to velmi dobře zpracované. Venkovní dřevěná část i vnitřní nerezová vypadají velmi dobře.

Odpověď
Ivanka | 30.11.2021 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupací sud na zahradu
Já jsem se na ty koupací sudy už taky dívala, ale nevím no. Na jednu stranu dobrá vychytávka, ale na druhou stranu si říkám, jestli by třeba nebylo lepší pořídit si normální plastový bazén. Třeba ten od https://www.albixon.cz/bazeny/ který máme my nebyl až tak drahý a vykoupeme se v něm bez problému celá rodina.

Odpověď
Libor | 16.12.2021 02:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupací sud na zahradu
Nad takovýmto koupacím sudem jsem také jednu chvíli uvažoval. Nakonec z toho ale sešlo. Máme klasický nafukovací bazén, takže by to vlastně bylo asi zbytečné. Co bych ale třeba na zahradu hrozně chtěl je zahradní jezírko. Už jsem se třeba i díval na stránky https://www.zahradnijezirka.net/ kde mají všechno k tomu potřebné. Dokonce tam mají i návody jak si postavit jezírko svépomocí, tak si říkám, že to příští rok možná zkusím.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné