| Kde výhodně pojistit auto? - diskuze na toto téma |
Potřebovala bych si pořídit nové auto. Předem bych trochu chtěla zjistit, kde si ho výhodně pojisti? Můžete mi poradit? Karel | 6.11.2021 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde výhodně pojistit auto? Pokud to chcete zjistit rychle a pohodlně, tak mě už se několikrát osvědčilo použití srovnávače pojištění, kde si během pár kliknutí zjistíte cenu pojištění. Pojištění se potom dá i online vyřídit, takže vůbec nemusíte na pojišťovnu. Odpověď Marta | 8.11.2021 00:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde výhodně pojistit auto? Můžete mi doporučit nějaký konkrétní srovnávač pojištění, na který bych se mohla podívat? A trochu mi i přiblížit, jak to funguje? Odpověď Karel | 9.11.2021 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde výhodně pojistit auto? Mohu doporučit srovnávač pojištění https://www.klikpojisteni.cz/ , kde hned na úvodní stránce uvidíte nabídku různých pojištění. Vyberete si to, které potřebujete srovnat a potom vyplníte pár údajů o sobě. Pak uvidíte nabídky pojištění od různých pojišťoven. Když si nějakou vyberete, tak si ji můžete online sjednat. Nikam nechodíte, místo podpisu pak slouží zaplacení pojištění přes bankovní účet. Tím se pojištění stává platným. Odpověď |