| Přírodní pleťová kosmetika - diskuze na toto téma |
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo používáte na pleť přírodní kosmetiku a jestli je to na pleti znát? Děkuji za komentáře :) Lucka | 13.11.2021 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní pleťová kosmetikaAhoj, já už nějakou dobu přírodní kosmetiku používám a na pleti je to sakra znát. Dřív jsem měla občas vyrážku, akné, ale teď nic. Pleť je zklidněná, projasněná, hydratovaná. Změna je za mě obrovská. Odpověď Julie | 21.11.2021 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní pleťová kosmetikaZdravím a děkuji za komentář :) Doporučila byste mi ještě značku? Odpověď Lucka | 22.11.2021 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní pleťová kosmetikaAno, já používám tuto přírodní kosmetiku https://www.sumavaforrest.cz/ Vyrábí ji na Šumavě, vše je ručně dělané a z výborných ingrediencí. Doporučuji si přečíst jejich příběh na stránkách. Odpověď Julie | 25.11.2021 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní pleťová kosmetikaDíky, moc se mi líbí složení kosmetiky Šumava Forrest, jejich příběh a celkově to, jaký mají ke kosmetice přístup. Navíc mají dárkové balíčky, takže je objednám jako dárky pod stromeček. Odpověď |