Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Vánoční hra

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  QZcAc   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoční hra - diskuze na toto téma
Dobrý den, nemáte tip na zábavnou hru s tématem Vánoc? Chtěli bysme ji koupit na adventní čas :)

Ester | 18.11.2021 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční hra
Doporučuji tuto hru https://www.familium.cz/spolecenske-hry/2166-kouzlo-vanoc-8594185199885.html?search_query=Kouzlo+vanoc&results=2 Na advent je ideální, moc rádi ji hrajeme :)

Odpověď
Lucka | 20.11.2021 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoční hra
To je super nápad :) Ani jsem nevěděla, že hry s touto tématikou jsou. Hned ji objednávám, než ji budou mít vyprodanou :)

Odpověď
Peťa | 22.11.2021 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoční hra
Holky, za mě palec nahoru! Hra je svižná, zábavná a děti se něco o Vánocích dozví.

Odpověď
Martina | 26.11.2021 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vánoční hra
Moc díky, hru určitě objednám :) Pátrala jsem i na jiných diskuzích a hra Kouzlo Vánoc je oblíbená a maminky ji doporučují.

Odpověď
Erika | 18.9.2024 07:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční hra
Vánoční dárky letos řeším včas a objevila jsem úžasný tip – chytré hodinky Armodd Prime. Tyto hodinky jsou ideální pro každého, kdo chce sledovat svou denní aktivitu. Měří kroky, tepovou frekvenci, kalorie a kvalitu spánku, což mi pomáhá sledovat své pokroky a optimalizovat tréninky. Hodinky mají nádherný design s kovovým řemínkem, který je elegantní a hodí se na každodenní nošení. Navíc jsou cenově dostupné, takže je to ideální dárek pro každého sportovce nebo někoho, kdo chce žít aktivně a mít přehled o svém zdraví. Pod stromečkem budou rozhodně hitem!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné