Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Vánoce

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  VczEt   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoce - diskuze na toto téma
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co budete kupovat svým maminkám na Vánoce ? Že bych tu dostala trochu inspirace ?

Nikol | 18.11.2021 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Já bych spíše potřebovala pomoct s dárkem pro svého tátu.Letos mě vůbec nic nenapadá.

Odpověď
Erin | 19.11.2021 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoce
Já mám v plánu koupit nějaký limitovaný rum z https://www.alkohouse.cz/ :)

Odpověď
Erin | 19.11.2021 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám v plánu koupit nějaký limitovaný rum z https://www.alkohouse.cz/ :)

Odpověď
Heluska | 19.11.2021 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den! Já jsem svému tatínkovi koupila krásný obraz z tohoto super e-shopu: https://www.antikart.cz/. On miluje uměn, sám ho studoval, tak jsem si jistá, že mu tento obraz udělá velkou radost. Už se vůbec nemůžu dočkat, na jeho reakci, až si ho pod stromečkem rozbalí! Pro maminku mám nový kabát a její oblíbenou voňavku.

Odpověď
Silva | 19.11.2021 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak mu třeba udělej nějaký balíček a máš to.

Odpověď
Nikol | 24.11.2021 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoce
Já ale nevím co do něj dát?Ráději bych ho někde koupila.

Odpověď
Silva | 29.11.2021 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vánoce
Určitě se mrkni na super shop darkoviny a tam si vybereš velice dobrý balíček pro tátu.

Odpověď
adela | 18.11.2021 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Zkus mrknout na www.familium.cz, mají tam všechno možné a sekci pro výběr přímo pro muže

Odpověď
kitty hello | 19.11.2021 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
vybrala jsi na tom familium.cz něco? koukám teď na to.

Odpověď
Zuzulena | 20.11.2021 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Taky pro naše děcka nakoupím na familium.cz a a pak asi nějaké dřevěné hračky ještě někde

Odpověď
Irena | 23.11.2021 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Vzhledem k tomu, že naši milují kávu a vždy když mají sedánek s přáteli, tak dělá kávu na stůl do konvice, tak jsem se rozhodla jí koupit set na servírování kávy, která je moc pěkná https://www.bakly.cz/set-na-servirovani-kavy-472365

Odpověď
Míša | 24.11.2021 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Mamča si přála sportovní oblečení a k tomu nějaké lepší sluchátka, protože dost sportuje.

Odpověď
Olla | 5.12.2021 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to se podívej na different, mají tam značkové oblečení a teď tam hlavně mají akci -15% :)

Odpověď
Katka | 24.11.2021 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Přemýšlím, že bych mamce koupila nové nože, není to blbé ?

Odpověď
Míša | 26.11.2021 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proč by to bylo blbé :) já zase mamce kupuju doplňky k telefonu a přeje si bluetooth reprák do práce :) hlavně, že to udělá radost ;)

Odpověď
Evka | 7.12.2021 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Není to blbé :)já mám třeba praktické dárky ráda, nicméně jestli si ještě nože nepořídila, tak se podívej na www.dellinger.cz protože nože mají kvalitní a něco vydrží

Odpověď
Klára | 26.11.2021 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Mamka si vybrala chytré květináče přes blueroad, tak jí budu kupovat ty a ještě se zmínila o vrhači míčku pro Amy, tak jim vezmu ještě to :)

Odpověď
Klára | 26.11.2021 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Chci mamince udělat takový zdravý balíček. Budu objednávat přes senzamedical vitamíny a probiotika, protože mamka je v tomto lajdák a když jí to nekoupím já, tak ona sama si nic takového nepořídí.

Odpověď
Liduš | 28.11.2021 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Mám v plánu jí koupit kabátek, ale zatím ještě vybírám, protože mi pořádně nic nepadlo do oka.

Odpověď
Alice | 29.11.2021 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Já mamině udělám beauty balíček, kam jí dám doplňky stravy a kolagen. Pořád si stěžuje na kvalitu vlasů, tak snad jít o pomůže. Dívala jsem se, že rosenpaharma má super kolageny.

Odpověď
Laura | 3.12.2021 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je super nápad. Taky našim budu dělat balíčky a ten tvůj nápad se mi líbí jim tam přidat něco na podporu imunity vzhledem k tomu, co se děje, protože vím, že nic neužívají. Já teda beru pravidelně vitamíny od naturevia, tak jim taky něco takového koupím.

Odpověď
Vanesa | 30.11.2021 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Se sestrou mámě chceme letos splnit sen a koupit jí její první šperk s diamantem a oslovily nás stránky tiami. Mají krásné decentní šperky za opravdu solidní ceny na to, že jde o diamanty.

Odpověď
Erika | 5.12.2021 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám od nich tady ten náramek, co jsem dostala od přítele a strašně moc si ho vážím, protože vím jakou má hodnotu a nikdy ji neztratí.

Odpověď
Linda | 1.12.2021 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Mamce mám v plánu koupit kosmetiku a je ujetá na umělé květiny, tak určitě jí vyberu nějakou další do sbírky, protože to jí udělá největší radost.

Odpověď
Denča | 4.12.2021 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to se koukni tady na ten eshop, kde mají krásné umělé květiny a od pravých jsou k nerozeznání www.hk-green.cz

Odpověď
Ella | 4.12.2021 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Kde se dají vybrat dárky snad pro každého, tak je Lunzo. Byla jsem překvapená, co všechno tam mají.

Odpověď
Evik | 5.12.2021 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Rok od roku je to pro mě složitější našim kupovat dárky, protože všechno mají, nicméně mě napadlo, že bych jim koupila masážní přístroj www.orava.eu/cz/cs/masazny-pristroj

Odpověď
Eliška | 6.12.2021 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Myslíte, že se hodí na Vánoce koupit něco sladkého jako dárek ?

Odpověď
Rita | 6.12.2021 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proč ne :) jestli dotyčného potěší, tak je to super :) já třeba babičce koupila umělý fíkus :) https://hk-green.cz/umely-strom-fikus-110-cm-p20084

Odpověď
Soňka | 14.12.2021 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přesně tak ... každý je úplně jiný a každý má rád něco jiného. My si třeba dáváme drobnější dárky, cenově dostupné a mamka třeba chtěla nová handsfree sluchátka do práce, tak se mi povedlo vybrat super na student eshopu.

Odpověď
Alžběta | 18.12.2021 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoce
Já jsem nechala udělat kryty s fotkou, už se těším až si je všichni rozbalí :-)

Odpověď
Katula S. | 19.12.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vánoce
A kde se dá prosím ten kryt udělat, s fotkou to mě tedy zajímá, děkuji

Odpověď
Alžběta | 29.12.2021 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Vánoce
Omlouvám se, že odepisuji až teď, přidávám rovnou odkaz kde se dá kryt udělat https://www.picasee.cz/design/vlastni-design-fotografie

Odpověď
Katula S. | 2.1.2022 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce
Nevadí využiji jako dárek k narozeninám, každopádně děkuji za dobrý typ!

Odpověď
Linda | 20.12.2021 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Koupila jsem mamince poukaz do www.aetherclinic.cz kde poskytují perfektní péči a kde se o mě už třetím rokem starají, tak bych to ráda dopřála i mamce. Věřím, že bude nadšená.

Odpověď
Iveta | 7.12.2022 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Pokud by ještě někdo hledal dobrý nápad na dárek na Vánoce pro své dítě, tak mě se podařilo objevit tyto chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ , které mají funkci lokalizace. Můžete tak sledovat aktuální polohu dítěte nebo historii jeho tras. Stejně tak se dítě díky nim může dovolat pomoci. Jinak potom fungují jako klasické chytré hodinky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné