| Elektro objednané z okay - diskuze na toto téma |
Máte někdo objednané elektro z okay? Jakou máte zkušenost s dodáním? Potřebujeme toho objednat více najednou do nového domu. Anna | 21.11.2021 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektro objednané z okay Taky jsem toho měla hodně z okay elektro, protože jsem tam našla vše skladem. Každý spotřebič jsem měla doma během pár dnů, takže já bych neváhala. Odpověď Markéta | 22.11.2021 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektro objednané z okay Přes okay jsem objednávala pračku, sušičku a myčku a všechno mi doručovali v jednom termínu, takže nemám žádnou výtku protože přesně tak jsem to potřebovala. Odpověď Aji | 28.2.2022 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektro objednané z okay Taky jsem byla spokojená, objednávala jsem od nich už víckrát a vždycky to bylo bez problému.
Odpověď Adéla | 28.4.2022 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektro objednané z okay já jsem objednávala víc věcí před asi cca rokem.. kupovala jsem pračku a ledničku.. A doprava byla v pohodě.. dodání bylo v daný termín a nebyl žádný problém :-)já mohu doporučit nákup tam. Odpověď Klára | 29.10.2022 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Elektro objednané z okay Já bych potřebovala jít někde do elektra, kde by mi někdo opravdu s výběrem poradil. Kam nejraději v Praze chodíte? Odpověď Markéta | 30.10.2022 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Elektro objednané z okay To taky záleží, co přesně hledáte. Pokud někomu do rodiny kupujeme mobil nebo notebook, tak chodíme do nákupáku v Praze do elektra, kde nám vždy ochotně poradí a dobře. Odpověď Klára | 31.10.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Elektro objednané z okay Kam prosím přesně? Jsem z Prahy, takže pokud bych takhle mohla někde jít, tak bych byla ráda. Odpověď Markéta | 1.11.2022 06:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Elektro objednané z okay Tak jestli jste z Prahy, tak můžu doporučit elektro https://www.comfor.cz/ Tam mají vše skladem, za dobré ceny a ještě mi vždy bez problémů a dobře poradí s výběrem. Odpověď |