| E-utulnydomov.cz - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s nakupováním a objednáváním na e-shopu https://www.e-utulnydomov.cz/ ? Je e-shop spolehlivý? Laura | 22.11.2021 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-utulnydomov.czDobrý den, já u nich nakupuju ráda, mají krásné věci. Určitě u nich udělejte objednávku, budu spokojená. Odpověď Julie | 26.11.2021 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-utulnydomov.czZdravím, e-shop jsem neznala, ale určitě u nich budu objednávat vánoční dárky :) Mají krásné věci a velký výběr. Odpověď Veronika | 29.11.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-utulnydomov.czAhoj, taky u nich nakupuju, mám od nich plno krásných věcí do bytu. Naposledy jsem u nich objednávala svíceny, polštářek a pléd. Teď mají dopravu zdarma, takže doporučuji u nich teď nakoupit. Budete určitě spokojené :) Odpověď Zdena | 30.11.2021 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-utulnydomov.czZdravím, eshop Útulný domov mám ráda - líbí se mi, že mají výrobky z přírodních materiálů, recyklovatelných, udržitelných a ekologických. Nakupuju u nich často. Odpověď |