Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vybavení pro děti na lyže

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  nZuOn   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vybavení pro děti na lyže - diskuze na toto téma
Nevíte kolik tak stojí komplet nové vybavení pro děti ve věku 4 - 7 let ? A jakou délku lyží v tomto věku vůbec potřebují ?

Adéla | 23.11.2021 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybavení pro děti na lyže
Tady s tím zkušenost nemám, protože jsem pro obě děti půjčovala lyže přes simplerent a tam to mají rozdělené podle věku, tak zkus kouknout ještě na ně, popřípadě se na ně obrať a oni ti určitě poradí.

Odpověď
Míša | 24.11.2021 11:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vybavení pro děti na lyže
Jo .. Tak toto už je pro mě mnohem přehlednější a hlavně mám i ikea kartičku tak mě to vyjde za hodně slušnou cenu v poměru s ostatními půjčovnami. Tak to mám radost :). Akorát se ještě musím podívat jak se řeší když by je dcera nedej bože nějakým způsobem poškodila ..

Odpověď
Edita | 24.11.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžu se zeptat jeslti půjčují i kompletní výbavu včetně bot, helmy a brýlí ? Kde mají vůbec půjčovnu ?

Odpověď
Adéla | 25.11.2021 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Konkrétně přes simplerent seženeš celý sjezdový set :) stačí kouknout na jejich stránky. A půjčovnu mají buď mobilní nebo v Praze v pasáži Agro Flora :)

Odpověď
Irena | 25.11.2021 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky mám tady s tou půjčovnou zkušenost a taky můžu doporučit, protože ten servis co poskytují je perfektní. Však se koukni na jejich stránky https://www.simplerent.cz/pujc-si-lyze

Odpověď
Katka | 13.12.2021 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zaujalo mě, že je možné vybavení zapůjčit na delší dobu akorát co když pak nebude dítěti vybavení už dobře sedět ? To za pak řeší vypůjčení celé znova včetně poplatku ?

Odpověď
Irena | 21.12.2021 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vzhledem k tomu, že je s nimi perfektní domluva, tak to určitě nebude problém. Já s tím teda zkušenost nemám, ale zkus se jich na to zeptat :) podle mě se s tím počítá.

Odpověď
Diana | 28.12.2021 07:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na jak dlouho vybavení půjčují ?

Odpověď
Diana | 28.12.2021 07:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na jak dlouho vybavení půjčují ?

Odpověď
Irena | 7.1.2022 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vybavení pro děti na lyže
Vybavení je možné si půjčit od začátku sezóny do 31.5. :)

Odpověď
Terka | 30.1.2022 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jestli můžu mít jeden tip, tak já za sebe určitě doporučuju tento obchod: https://www.cycology.cz/zimni-sporty-c29697/ Asi před měsícem jsem tam kupovala hůlky na lyže a helmu jak pro sebe, tak pro naši dceru a musím říct, že naprostá spokojenost. Výběr tam mají docela velký a ty ceny podle mě taky nejsou strašné. Zkuste mrknout. :)

Odpověď
Janča | 31.1.2023 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to teda z trochu jiného soudku, ale my nedávno koukali kolik stojí vybavení pro děti na hokej a to jsou teda slušné pálky. Syn by právě chtěl začít hrát, ale nevím jestli si to můžeme vůbec dovolit. Stačí se podívat, kolik například stojí takové hokejové helmy, viz https://www.bauerhockey.cz/hrac-helmy Ještě to budeme muset s manželem pořádně promyslet, no.

Odpověď
Petra | 11.12.2024 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jestliže se někdo chystáte letos nebo v příštím roce vyrazit na hory, tak doporučuji nezapomenout na cestovní pojištění. Mě se podařilo zařídit za rozumných podmínek už několikrát u https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Celé to zařídíte bez problémů z domu od počítače, nemusíte kvůli tomu vlastně nikam chodit. Jednoduše jsem si vždy rychle porovnala nabídky od všech pojišťoven a vybrala si tu nejlepší. A navíc nabízí i možnost sjednat pojištění po telefonu.

Odpověď
Jana | 12.12.2024 08:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsem díky vám zjistila, že jsem asi pojištění hodněkrát zbytečně přeplácela. Jakmile se vrátíme z dovolené, tak si budu muset asi prověřit veškerá pojištění. Dívala jsem se totiž i třeba na porovnání povinného ručení a tady bych si dokázala online sjednat mnohem výhodnější nabídku, než co platím za pojištění teď.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné