| vybavení domu, bytu - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny ženy a maminky, jdu sem s dotazem. Právě jsem dostavěli dům a a začínáme ho vybavovat. Prom kde jste kupovali nábytek do ložnice a dětského pokoje? děkuji za vaše reakce! Katka | 24.11.2021 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | vybavení domu, bytuS nábytkem neporadím, ale když by si chtěla pěkné a originální doplňky, tak se koukni na e-utulnydomov.cz Odpověď Sabina | 25.11.2021 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | vybavení domu, bytuMy máme skoro všechen nábytek od nabytek-mikulik. A jsem moc spokojeni! Perfektní přístup a rychlé dodání! Odpověď Lenka | 2.12.2021 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | vybavení domu, bytuHolky a co nějaké smart vybavení, třeba osvětlení a tak, nepořizujete? Odpověď Linda | 9.12.2021 08:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vybavení domu, bytuJá jsem do bytu kupovala s přítelem smart osvětlení, ne všude, ale v kuchyni a v obýváku ho máme a je to super věc. Odpověď Lenka | 16.12.2021 08:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vybavení domu, bytuA jste s tím spokojení? nevím, jestli už to není zbytečnost, mít doma něco takového. Odpověď Linda | 5.1.2022 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: vybavení domu, bytuMy jsme moc spokojení, vypadá to pěkně a má spoustu funkcí, ale záleží na tobě, co se ti líbí. Odpověď Monika | 24.7.2024 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vybavení domu, bytuDoporučuju Bazarové regály, máme je v technické místnosti, ve sklepě, ve spíži. Levné řešení pro uskladnění věcí. Jsou variabilní, dají se přemístit, složit. Odpověď Monika | 24.7.2024 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vybavení domu, bytuAhoj, vybavovali jsme byt, ale nezbyly moc finance, potřebovala jsem někde uskladnit sezonní věci, apod. Levný řešení bylo koupit Bazarové Regály, máme je ve sklepě, garáži i spíži. Jsou variabilní a vejde se do nich spoustu věcí. Odpověď Radka8 | 28.8.2025 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vybavení domu, bytuZdravím všechny! Zařizujeme právě ložnici a dětský pokoj a chci, aby byly nejen hezké, ale taky funkční. Když jsem hledala inspiraci, našla jsem projekt od Ivety z Českých Budějovic — je skvělá jako interiérová poradkyně. Umí sladit styl s praktičností a poradit, jak si pokoj zútulnit. Pomohla nám navrhnout vše tak, že to dobře vypadá a zároveň slouží. Určitě se podívejte na https://ivet-design.cz/ — stojí to za to! :) Odpověď Míša | 12.1.2022 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: vybavení domu, bytuMy jsme takové osvětlení taky kupovali na immax.cz a jsme spokojení. Odpověď Lenka | 20.1.2022 08:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vybavení domu, bytuA vy jste kupovali jaké? má to nějaké speciální funkce? Odpověď |