| Svatba u moře - diskuze na toto téma |
Dobrý den, neporadili byste mi - nemáte někdo tip na agenturu/cestovku, která je spolehlivá, a která organizuje svatby u moře? Romana | 26.11.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba u mořeZdravím, to je můj sen :) Počkám si na doporučení a musím to doma před přítelem otevřít, toto téma :) Odpověď Kateřina | 27.11.2021 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba u mořeDobrý den, my měli loni svatbu na Rhodosu a byla to nádhera. Vše nám zařizoval Yachtwedding. Svatba byla bez starostí, cenově dostupná a máme na co v životě vzpomínat :) Odpověď Zdenka | 28.11.2021 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatba u mořeTakže yachtwedding vše zařídil podle vašich představ? Nebo mají určitá pravidla, kterým jste se museli přizpůsobit? Odpověď Kateřina | 30.11.2021 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svatba u mořeŘekli jsme naši představu a oni už vše zařídili od A do Z. Samozřejmě, že jsme s přítelem museli taky zařídit nějaké papíry, ale jinak bylo vše na nich. Mrkněte na jejich stránky, dozvíte se tam víc informací yachtwedding.cz Odpověď Zdenka | 3.12.2021 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Svatba u mořeTak moc díky, hned zítra na yachtwedding napíšu, snad se nějak domluvíme :) Už teď se moc těším, na stránkách mají krásné fotky, snad se taky takové svatby dočkáme :) Odpověď Mirka | 19.8.2022 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba u mořeSvatba u moře musí být moc fajn. Mně osobně by se líbila třeba Menorca. Právě letos jsem tam byla na dovolené a bylo to tam fakt nádherné. Určitě doporučuji někdy navštívit. Jinak kdybyste se tam chtěli náhodou vydat, tak tady https://www.cklub.cz/pruvodce/spanelsko/menorca mají vážně super průvodce. Mně například dost pomohl. :) Odpověď |