| Multivitamín - diskuze na toto téma |
Ahoj, jaké vitamíny teď užíváte?
Linda | 2.12.2021 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | MultivitamínNa posílení imunitního systému a snížení únavy a vyčerpání užívám C-Mix 500mg od Naturevia. Oproti jiným vitaminům C na trhu, je tento velmi silný v jedné tabletě a navíc se nepolyká, ale cucá.
Odpověď Dagmar | 7.12.2021 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MultivitamínKupuji si ho zejména kvůli Béčkům – má po něm víc energie…. Odpověď Adéla | 22.12.2021 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MultivitamínKupuji si toto céčko, protože kouřím a tak ho potřebuji zvýšenou dávku. Cenově se při rozpočtu hodně vyplatí. Odpověď Vilma | 23.12.2021 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MultivitamínVyhovuje mi jeho jemná chuť – je znát, že není chemická, ale přírodní z ovocných šťáv… Odpověď Julie | 12.12.2021 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | MultivitamínVyzkoušejte ImunoHelp od www.naturevia.cz. Je to komplex vitaminů C a D3, rostlinných extraktů a vysoké dávky organicky vázaného zinku pro podporu imunity.
Odpověď Erika | 16.12.2021 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MultivitamínHledala jsem něco na nakopnutí imunity po užívání antibiotik a tohle mi v lékárně doporučili přidat si k probiotikům.
Odpověď Soňa | 20.12.2021 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MultivitamínMě ho doporučila lékárnice kvůli jeho složení – Vitamin C, D, Echinacea, Rakytník, šípek, acerola a Zinek.
Odpověď |