| Filtr na pitnou vodu - diskuze na toto téma |
Vybírám taky filtr na pitnou vodu a nemůžu vůbec vybrat, koukám na tu firmu o které píšeš, je to takhle že https://www.dionela.cz/ ? Líbí se mi že je česká, tomu dám vždycky radši přednost, jestli se najde někdo kdo od nich už filtr má budu ráda…
Saša | 3.12.2021 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr na pitnou voduMy od nich máme filtr, nechali jsme si od nich poradit jaký pro nás bude nejlepší, byli moc ochotní a bylo vidět že se vyznají takže já můžu určitě doporučit. Už ho máme dva roky, stačí jednou za rok regenerovat.
Odpověď Verča | 3.12.2021 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr na pitnou voduAha to zní dobře, takže se nemusí kupovat znovu celý filtr?
Odpověď Saša | 3.12.2021 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Filtr na pitnou voduNene jenom se koupí regenerační vložka. Já si to nemůžu vynachválit.
Odpověď Dominika | 3.12.2021 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr na pitnou voduKoukám na jejich nabídku a moc se mi to líbí, našla jsem že dokonce vyhráli i v dTestu, takže tím je to pro mě jasný. Děkuju za radu.
Odpověď Saša | 3.12.2021 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Filtr na pitnou voduRáda jsem poradila, dej vědět jak jste spokojení :)
Odpověď Verča | 3.12.2021 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr na pitnou voduTaky děkuju za radu, jsem na to zvědavá jak to bude fungovat Odpověď |