| Vánoční hra pro děti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, přemýšlela jsem, že bych dětem na advent koupila hezkou hru s vánoční tématikou. Nemáte tip? Veronika | 3.12.2021 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční hra pro dětiZdravím, my jsme pořídili hru Kouzlo Vánoc a hra je skvělá. Je svižná, zábavná a děti se zase něco o Vánocích dozví. Odpověď Kateřina | 7.12.2021 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční hra pro dětiAhoj, souhlasím, hru Kouzlo Vánoc taky máme doma a hrajeme ji s dětma pořád. Je v ní plno zajímavých informací o Vánocích a taky různé vánoční úkoly, děti to moc baví. Odpověď Jarka | 12.12.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vánoční hra pro dětiHolky, taky jsem ji hned objednala jak jsem narazila na tuto diskuzi a hra je opravdu výborná, svižná, zábavná, prostě bezvadná :) Odpověď Veronika | 8.12.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční hra pro dětiTaké mě tato společenská hra hodně oslovila, přidávám rovnou odkaz https://www.familium.cz/spolecenske-hry/2166-kouzlo-vanoc-8594185199885.html . Děti ji dostaly na Mikuláše, takže jsme ji už hráli a musím říct, že je opravdu skvělá! :-) Odpověď Vanda | 9.12.2021 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční hra pro dětiNo zrovna na to familium.cz na tu hru "kouzlo Vánoc" Odpověď jiřina | 10.12.2021 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční hra pro dětibrouzdám po netu a tohle se mi teda velice líbí.. Odpověď Maja | 14.12.2021 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční hra pro dětiTakže máte tu hru "kouzlo vánoc" a už jste to vybavila nebo čekáte a dáte to pod stromek? Odpověď Lucie L. | 17.12.2021 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční hra pro dětito je teda krásně zpracovaná hra, a vidím, že novinka.. tak to by mohla být jistota, že to synovci ještě nemají Odpověď Iveta Radunka | 19.12.2021 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční hra pro dětimyslíš to www.familium.cz? Odpověď Dita | 10.12.2025 10:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční hra pro dětiVánoce jsou pro mě každoročně o promyšlených dárcích. Letos jsem chtěla zvolit něco, co nebude závislé na vkusu nebo velikosti. Napadlo mě, že chytré hodinky jsou velmi bezpečnou volbou. Nakonec jsem vybrala https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-8-pro-gps-cerna/ Hodinky sledují pohyb, sportovní aktivity i základní hodnoty a díky GPS poskytují přehledná data. Oceňuji jejich jednoduchost a moderní vzhled. Jako vánoční dárek působí univerzálně a dlouhodobě využitelně. Odpověď |