| Barevné respirátory FFP2 - diskuze na toto téma |
Ahoj, doporučíte mi e-shop, kde mají hezké barevné respirátory FFP2? Když už to člověk musí nosit, tak ať se mi respirátory aspoň hodí barevně k oblečení :) Luiza | 11.12.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Barevné respirátory FFP2Já mám různé barvy respirátoru FFP2 odtud https://www.prozdravotniky.cz/promedor-promedor24-respirator-ffp2-primus-pastel-barevne-10-ks/ Kupuju je opakovaně, ladí mě k oblečení a vypadají dobře. Odpověď Nina | 15.12.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Barevné respirátory FFP2Holky, super tip :) Respirátory mají fakt povedené, taky je objednám :) Bohužel to vypadá, že je jen tak nesundáme, tak ať nám to aspoň sluší :) Odpověď Andrea | 21.12.2021 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Barevné respirátory FFP2Taky jsem na eshop prozdravotniky.cz nakoukla a mají i zajímavé - designové, takové jsem nikde neviděla, takže si je objednám. Navíc je to česká výroba a respirátory mají certifikované. Odpověď Eva | 22.12.2021 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Barevné respirátory FFP2Díky za příspěvky, hned jsem respirátory na prozdravotniky.cz objednala. Těším se, že budu mít i jiné barvy než bílou a černou :) Odpověď |