| Teplá přikrývka pro děti - diskuze na toto téma |
Zdravím, vybírám nové přikrývky na spaní pro má dvojčata. Chci se zeptat, která přikrývka je pro děti teplá a příjemná? Lenka | 15.12.2021 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Teplá přikrývka pro dětiJá jsem pro děti koupila stejnou přikrývku jakou mám já a to zátěžovou přikrývku. Našla jsem ji jednou náhodou na internetu. Zátěžová přikrývka by měla vážit 10% z toho co váží člověk, který pod ní spí. Díky své váze, která je rovnoměrně rozložené vás pěkně obejme a je pod ní opravdu příjemné teplo. Odpověď Jana | 16.12.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Teplá přikrývka pro dětiZátěžovou přikrývku? Jak těžká je ta zátěžová přikrývka prosím? Odpověď Lenka | 20.12.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Teplá přikrývka pro dětiNo dělají je různé podle toho co si vyberete. Můžete si vybírat z více rozměrů a váhy. Nejlepší bude, když se podíváte na stránky https://www.zoras.sk/cs/zatezove-prikryvky/ , kde jsem zátěžovou přikrývku objednávala. Odpověď Eliška | 31.3.2022 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Teplá přikrývka pro dětiHele přikrývku vám asi neporadím, ale jestli chcete nějak vhodně doplnit domácnost, tak se podívejte na to, jaké www.rocal.cz/designove-krby designové krby se dnes nabízejí. Myslím si, že rozhodně nebudete litovat toho, že se na něco vůbec podíváte. Je to velký krok pro lidstvo že si dokážeme vyrobit tak krásné tvary s technickým řešením.
Odpověď eva | 25.3.2023 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Teplá přikrývka pro dětiNaprosto nerozumím tomu jak jsme jako rodina a rodiče mohli vychovávat naše děti a nemít po baráku rozmístěné zábrany z www.luceda.cz/pupyhou-zabrany/. Až teď když to vidím u kamarádek tak is uvědomuji kolik času a nervů mně to mohlo ušetřit. Opravdu jednoduché a takové praktické řešení, že?
Odpověď |