| Dieta - diskuze na toto téma |
Ahojky, chtela bych hned po vánocích začít shazovat přebytečná kila, tak se chci zeptat, jestli máte zkušenost s něčím učinným ? :-) Lenka | 24.12.2021 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dietaneznám, je to dobré, ty jsi to zkoušela? Koukám jim na stránky a zaujal mě ten program bud na týden nebo dva.. Zkoušela si? A opravdu to funguje? Odpověď Marta | 26.12.2021 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dietajj, mám za sebou druhý týden a je to skvělí, zhubla jsem už viditelně, že si i manžel všiml.. a to už je co říct :-D je to hrozně dobrý,, moc mi nápoje chutnaly tedka jsem si objednala několik těch One meal co má nahradit jedno hlavní jídlo.. a budu se to snažit udržet:-) Odpověď Lenka | 27.12.2021 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dietatak to je super, hele zkusím objednat jeden týden jestli mi to bbude po chuti nebo ne, ale dávám tomu velký šance podle toho co jsi psala:-) moc díky za tip :-) Odpověď Nika | 29.3.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJá začala cvičit a líp se stravovat. Co mi hodně pomohlo je tenhle korzet na hubnutí https://korzetynahubnuti.cz/cs/
Odpověď Vanda | 30.3.2022 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaAha to mě zaujalo. Jak často se musí nosit?
Odpověď Nika | 31.3.2022 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaJá ho nosím každý den, krásně tvaruje postavu :)
Odpověď Damča | 25.10.2022 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaZkus dietu od ketodiet.cz je to keto dieta a je výborná s opravdu skvělým výsledkem.. :-) Já ji můžu doporučit všema deseti :-) Odpověď Sára | 28.11.2022 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaSégra mi doporučovala keto dietu a to tuhle: https://www.ketodiet.cz/ koukala jsem a četla nějaké recenze a docela mě zaujala, i množstvím různých produktů, nejspíš ji vyzkouším :-) Odpověď Hanča | 27.2.2023 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaChodíte někdo pravidelně cvičit? Já pořád dokola začít s cvičením doma ale nikdy u toho nevydržím tak si říkám, že bych se někam zapsala abych měla větší motivaci a víc mě to bavilo. Kdo jste z Brna a okolí budu ráda za tipy :)
Odpověď Nela | 28.2.2023 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaTak to mi mluvíš z duše, zrovna jsem si to taky říkala že musím začít někam chodit jinak u toho prostě nikdy nevydržím :D
Odpověď Simča | 28.3.2023 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaAhojky holky,, já zkouším právě dietu od ketodiet.cz mám jejich dietní plán a už jsem v druhém kroku a cítím se skvěle.. opravdu jde váha pěkně dolů, vlastně úplně bez námahy :-) Takže jsem z toho fakt nadšená :-))) Odpověď Denisa | 27.4.2023 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaMáte někdo zkušenosti s nějakou dietou co funguje?Já v tomhle ničemu nevěřím. Odpověď Petra | 28.4.2023 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaJá nedám vůbec dopustit na proteinovou dietu.Je to nejlepší věc,která mi vždy pomůže shodit přebytečné kilogramy. Odpověď Denisa | 29.4.2023 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaTaková dieta mi nic neříká.Musí se u ní třeba sportovat? Odpověď Petra | 30.4.2023 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJe to ketofit.Právě,že je super, že nemusíš vůbec sporotovat a jenom hubneš. Odpověď Jitka | 15.2.2025 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaSnažila jsem se zhubnout, ale bez pevného plánu mi to nikdy nevydrželo dlouho. Až když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-2-rose-gold-s-kovovym-reminkem/ , pochopila jsem, jak důležité je sledovat svůj pohyb a mít motivaci. Hodinky mi každý den připomínají, kdy je čas na aktivitu, a ukazují mi, jak si vedu. Díky nim jsem si vytvořila návyky, které mi pomáhají dosahovat výsledků. A navíc vypadají krásně – takže je nosím pořád, nejen při cvičení!
Odpověď |