| Garážová vrata - diskuze na toto téma |
Ahoj máme novou garáž a rádi bychom nějakou osvědčenou firmu,která by nám namontovala nějaké kvalitní vrata. Renata | 26.6.2017 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataAhoj manzel to resil minuly rok na podzim a vim,ze toho hodne procetl nez neco vybral. Odpověď Xenie | 26.6.2017 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataA která vrata máte a kdo vám to dělal?Je to na trhu mnoho a rádi bychom nějakou kvalitní firmu. Odpověď Renata | 26.6.2017 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataMame vrata od www.kruzik.cz .Jsou na dalkove ovladani v imitaci dreva se zarukou 11 let. Odpověď Xenie | 26.6.2017 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataTo zní velmi zajímavě.Jak se tak dívám tak to vypadá na velmi solidní firmu.Necháme si je taky od nich udělat. Odpověď Lenka | 7.11.2017 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataDoporučili by ste spíš sekční nedo posuvný? Pořád se nějak nemůžeme rozhodnout, a než někam půjdem, rádi bychom v tom ěmli jasno. Odpověď Zuzka | 7.11.2017 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Garážová vrataNám teda dost na prodejně poradili. Vybrali sme nakonec sekční, kvůli lepší tepelné izolaci. Máme taky Kružík, a opravdu doporučuju. Detailně to s náma probrali a udělali skvělou cenovou nabídku.
Odpověď Lenka | 7.11.2017 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Garážová vrataAha... to je dobrej argument. Tak my si teda necháme poradit. Děkuju Odpověď Bibi | 12.11.2017 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Garážová vrataMyslím, že taky hodně záleží na tom, kolik máš v garáži místa. My třeba máme posuvky. A super. Hodně sme nad tím spekulovali a nakonec si nechali poradit. Teď budem řešit pohon na bránu a asi půjdem taky do toho Kružíka. Odpověď Adéla | 19.11.2017 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataKružík má super tisk na vrata duraprint. Zvolili sme si vlastní dekor, vyšli nám hodně vstříct. Sme opravdu spokojení. Odpověď Sojková | 30.1.2018 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataTaké jsme si nedávno nechali namontovat od Kružíka sekční garážová vrata a zkušenost výborná.Moc ochotní a šikovní,firmu můžu jenom doporučit Odpověď Tomaštíková | 1.2.2018 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Garážová vrataDobrý den,kde bych našla nějaký katalog té firmy prosím? Odpověď renata | 24.4.2018 08:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vratamy to řešíme ted taky a dostali jsme doporučení na kruzika,dívali jsme se na web a zkusíme ho protože co jsem slyšela,lidi mají dobré zkuenosti Odpověď bibi | 25.5.2018 08:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataJako za mě určitě firmu kruzik.cz páč s nimi jsme ted spolupracovali a vrata jsou úžasna Odpověď Nikoleta | 24.7.2018 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | KružíkNechávali jste si někdo od té firmy i např. žaluzie nebo rolety? Odpověď Laďka | 6.8.2018 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KružíkOd kružík.cz máme na domě namontované venkovní žaluzie..spokojená jsem hodně,bylo to to nejlepší co jsme mohli udělat protože ted jak jsou ty vedra tak máme v domě mnohem příjeměji než před namontováním Odpověď Laďka | 6.8.2018 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KružíkOd kružík.cz máme na domě namontované venkovní žaluzie..spokojená jsem hodně,bylo to to nejlepší co jsme mohli udělat protože ted jak jsou ty vedra tak máme v domě mnohem příjeměji než před namontováním Odpověď Nikoleta | 12.8.2018 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KružíkDěkuji moc no já právě kvůli tomuhle o tom také uvažuji že bych nechala namontovat od firmy bud žaluzie nebo rolety Odpověď Laďka | 14.8.2018 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KružíkNo já to můžu vážně doporučit,nemůžu si to vynachválit Odpověď Andrea | 18.8.2018 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataAhoj, máme skoro už dostavěný dům,ale chybějí nám vrata do garáže.Nevím kde se po nějakých kvalitních poohlédnout.Budu ráda za nějaké dobré doporučení.O peníze mi nejde,ale o kvalitu. Odpověď Radoslava | 19.8.2018 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Garážová vrataMáme doma garážová vrata od kruzika a jsme s nimi moc spokojeni.Jelikož máme malou garáž pro jednou auto tak jsme se vlezli do 20 tis.Myslím,že je to velice hezká cena. Odpověď Josefka | 20.8.2018 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Garážová vrataDěláme rekonstrukci domu a budeme také od nich vrata dávat.Manžel to má vše nastudované v odborných časopisech o bydlení a říkal,že je to kvalita. Odpověď Láďa | 31.3.2019 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataZdravím. Měl bych jeden dotaz. Nemáte náhodou tip od koho si nechat udělat pohon na vrata? Úplně nejlepší by bylo, pokud byste s nějakou firmou měli osobní zkušenost. Co jsem se tak díval po internetu, tak docela dobře vypadá například tato firma https://www.pohonnavrata.cz/ ale moc recenzí jsem na ně nenašel. Odpověď Jirka | 1.6.2023 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Garážová vrataAhoj, chci se na něco zeptat. Nemáte někdo tip, kde by se dala shenat taková ta samolepící značka zákazu zastavení, která by se dala nalepit na garážová vrata? Už delší dobu to sháním a bez úspěchu. Díval jsem se, že značky prodávají třeba tady https://www.dopravniznaceni.com/ ale psal jsem jim a bohužel nabízí pouze ty klasické plechové. Díky za tipy. Odpověď |