Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Garážová vrata

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  BxuQB   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Garážová vrata - diskuze na toto téma
Ahoj máme novou garáž a rádi bychom nějakou osvědčenou firmu,která by nám namontovala nějaké kvalitní vrata.

Renata | 26.6.2017 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Ahoj manzel to resil minuly rok na podzim a vim,ze toho hodne procetl nez neco vybral.

Odpověď
Xenie | 26.6.2017 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
A která vrata máte a kdo vám to dělal?Je to na trhu mnoho a rádi bychom nějakou kvalitní firmu.

Odpověď
Renata | 26.6.2017 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Mame vrata od www.kruzik.cz .Jsou na dalkove ovladani v imitaci dreva se zarukou 11 let.

Odpověď
Xenie | 26.6.2017 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
To zní velmi zajímavě.Jak se tak dívám tak to vypadá na velmi solidní firmu.Necháme si je taky od nich udělat.

Odpověď
Lenka | 7.11.2017 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Doporučili by ste spíš sekční nedo posuvný? Pořád se nějak nemůžeme rozhodnout, a než někam půjdem, rádi bychom v tom ěmli jasno.

Odpověď
Zuzka | 7.11.2017 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Garážová vrata
Nám teda dost na prodejně poradili. Vybrali sme nakonec sekční, kvůli lepší tepelné izolaci. Máme taky Kružík, a opravdu doporučuju. Detailně to s náma probrali a udělali skvělou cenovou nabídku.

Odpověď
Lenka | 7.11.2017 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Garážová vrata
Aha... to je dobrej argument. Tak my si teda necháme poradit. Děkuju

Odpověď
Bibi | 12.11.2017 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslím, že taky hodně záleží na tom, kolik máš v garáži místa. My třeba máme posuvky. A super. Hodně sme nad tím spekulovali a nakonec si nechali poradit. Teď budem řešit pohon na bránu a asi půjdem taky do toho Kružíka.

Odpověď
Adéla | 19.11.2017 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Kružík má super tisk na vrata duraprint. Zvolili sme si vlastní dekor, vyšli nám hodně vstříct. Sme opravdu spokojení.

Odpověď
Sojková | 30.1.2018 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Také jsme si nedávno nechali namontovat od Kružíka sekční garážová vrata a zkušenost výborná.Moc ochotní a šikovní,firmu můžu jenom doporučit

Odpověď
Tomaštíková | 1.2.2018 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den,kde bych našla nějaký katalog té firmy prosím?

Odpověď
renata | 24.4.2018 08:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
my to řešíme ted taky a dostali jsme doporučení na kruzika,dívali jsme se na web a zkusíme ho protože co jsem slyšela,lidi mají dobré zkuenosti

Odpověď
bibi | 25.5.2018 08:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Jako za mě určitě firmu kruzik.cz páč s nimi jsme ted spolupracovali a vrata jsou úžasna

Odpověď
Nikoleta | 24.7.2018 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kružík
Nechávali jste si někdo od té firmy i např. žaluzie nebo rolety?

Odpověď
Laďka | 6.8.2018 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kružík
Od kružík.cz máme na domě namontované venkovní žaluzie..spokojená jsem hodně,bylo to to nejlepší co jsme mohli udělat protože ted jak jsou ty vedra tak máme v domě mnohem příjeměji než před namontováním

Odpověď
Laďka | 6.8.2018 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kružík
Od kružík.cz máme na domě namontované venkovní žaluzie..spokojená jsem hodně,bylo to to nejlepší co jsme mohli udělat protože ted jak jsou ty vedra tak máme v domě mnohem příjeměji než před namontováním

Odpověď
Nikoleta | 12.8.2018 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kružík
Děkuji moc no já právě kvůli tomuhle o tom také uvažuji že bych nechala namontovat od firmy bud žaluzie nebo rolety

Odpověď
Laďka | 14.8.2018 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kružík
No já to můžu vážně doporučit,nemůžu si to vynachválit

Odpověď
Andrea | 18.8.2018 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Ahoj, máme skoro už dostavěný dům,ale chybějí nám vrata do garáže.Nevím kde se po nějakých kvalitních poohlédnout.Budu ráda za nějaké dobré doporučení.O peníze mi nejde,ale o kvalitu.

Odpověď
Radoslava | 19.8.2018 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máme doma garážová vrata od kruzika a jsme s nimi moc spokojeni.Jelikož máme malou garáž pro jednou auto tak jsme se vlezli do 20 tis.Myslím,že je to velice hezká cena.

Odpověď
Josefka | 20.8.2018 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Garážová vrata
Děláme rekonstrukci domu a budeme také od nich vrata dávat.Manžel to má vše nastudované v odborných časopisech o bydlení a říkal,že je to kvalita.

Odpověď
Láďa | 31.3.2019 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Zdravím. Měl bych jeden dotaz. Nemáte náhodou tip od koho si nechat udělat pohon na vrata? Úplně nejlepší by bylo, pokud byste s nějakou firmou měli osobní zkušenost. Co jsem se tak díval po internetu, tak docela dobře vypadá například tato firma https://www.pohonnavrata.cz/ ale moc recenzí jsem na ně nenašel.

Odpověď
Jirka | 1.6.2023 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Ahoj, chci se na něco zeptat. Nemáte někdo tip, kde by se dala shenat taková ta samolepící značka zákazu zastavení, která by se dala nalepit na garážová vrata? Už delší dobu to sháním a bez úspěchu. Díval jsem se, že značky prodávají třeba tady https://www.dopravniznaceni.com/ ale psal jsem jim a bohužel nabízí pouze ty klasické plechové. Díky za tipy.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné