Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jak ošetřit popálení?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ovBHN   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak ošetřit popálení? - diskuze na toto téma
Nevím, jestli jsem nešika, ale prostě strašně často se spálím o troubu. Vždy jsem to nechala být, než se to zahojí… Teď jsem se však spálila opravdu škaredě, když jsem vytahovala plech s chlebem z trouby a doslova jsem si přitiskla ruku k horní rozpálené spirále. Hodně jsem se spálila a nevypadá to moc pěkně. Vím, že už je asi pozdě to nějak řešit, ale existuje nějaká rychlá první pomoc při spálenině?

Iveta | 22.12.2021 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak ošetřit popálení?
Když se spálíte, tak je dobré místo chladit pod vlažnou vodou, nikoliv pod ledovou. Nebo taky můžete vytáhnout něco zmrzlého z mrazáku, dát to do utěrky a místo chladit. Nejste v tom sama, asi každý, kdo se aktivně pohybuje v kuchyni, se čas od času o něco spálí… Já mám na to doma sprej, který při popálení pak používám k ochraně místa, aby se do něj nedostala infekce. Lépe se to potom hojí, mám to vyzkoušené...

Odpověď
Petra | 22.12.2021 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak ošetřit popálení?
Jaký sprej prosím používáte?

Odpověď
Iveta | 23.12.2021 07:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak ošetřit popálení?
V lékárně si kupuji sprej https://hemacut.cz/, který se používá při popálení prvního a druhého stupně. Kupovala jsem ho už ve více lékárnách a vždy ho měli skladem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné