| Dětský batoh - diskuze na toto téma |
Kde jste sehnali kvalitní dětský batoh? Díky za tipy :)
Simča | 23.12.2021 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh My teď koupili parádní batohy na nejkufry.cz
Odpověď Lenna | 18.1.2022 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětský batoh Odtud mají batohy obě naše ratolesti :-)
Odpověď Simča | 25.1.2022 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětský batoh No vidiš, já docela dlouho vybírala a tyhle jsou nakonec fakt super
Odpověď Sabina | 29.3.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh My vybrali tenhle https://www.nejkufry.cz/detsky-batuzek-tlapkova-patrola-20647-3100/ :)
Odpověď Sabina | 31.3.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětský batoh Naživo ještě víc :)
Odpověď Miška | 26.4.2022 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dětský batoh Tak nám už batůžek taky přišel a moc se líbí, navíc je fakt kvalitně udělanej :-)
Odpověď Sabina | 27.4.2022 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dětský batoh Tak super :)
Odpověď Katka | 29.4.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh Já vybírám pro našeho puberťáka, jemu se člověk jen tak nezavděčí… :D
Odpověď Anita | 31.7.2022 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh A podle čeho vybíráte dětský?
Odpověď Marika4 | 11.8.2022 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětský batoh No tak já koukala na to aby byl z odolnýho materiálu aby něco vydržel protože náš kluk je celkem šídlo :D no plus jsem vybírala samozřejmě s oblíbenou postavičkou :D
Odpověď Anita | 15.8.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětský batoh Jasně díky za odpověď, já už nakonec vybrala a objednala tak jsem zvědavá až přijde jestli to bude ono :-)
Odpověď Laďka | 29.9.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh A co pro puberťáka kde sehnat takový co se mu bude líbit a zároveň bude praktickej
Odpověď Petruš | 30.9.2022 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětský batoh Koukni na nejkufry.cz my od nich máme batoh všichni a je fakt z čeho vybírat ;-)
Odpověď Zdena | 4.12.2022 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh Dětem jsem batohy pořídila u https://wwwpromaledobrodruhy.cz. Jsou s nimi moc spokojené.
Odpověď Kája | 20.5.2023 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh My pořídili synovi do třetí třídy batoh na kolečkách https://www.nikidomroller.cz/nikidom-roller-up-ozzie?category=288374 a malý je nadšený. Nemusí se tahat s učebnicemi na zádech, je tam spousta přihrádek, když nosí na zádech, tak batoh netlačí a neničí záda, kolečka jsou gumová, tak něco vydrží v horším počasí, nedrnčí. Popruhy se dají lehko skrýt a batoh nepřepadává, hezky stojí položený. Za nás rozhodně nejlepší řešení pro praktický život dítěte.
Odpověď Danule | 30.7.2023 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh Já jsem hlavně chtěla aby měl dobře udělaná záda a líbil se, vybrala jsem na Nejkufry a zatím slouží dobře :)
Odpověď Luca | 1.12.2023 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh My jsme synovi kupovali do první třídy batoh Airy od Baagl. Je lehký a má ergonomicky tvarované záda. Mají ho i v moc hezkých designech ;)
Odpověď Radka | 27.12.2023 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětský batoh Koukám na něj a vypadá ideálně, hledala jsem právě nějaký lepší pro toho našeho prcka a tenhle se mi líbí, díky za tip :)
Odpověď Galetta | 18.12.2023 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh Dobrý den, nám se v poslední době moc líbí batohy od Littlelife, které prodávají třeba tady: https://www.onlinemedical.cz/znacka/littlelife/ Co máme prvňáka, tak fakt jenom žasnu nad tím, kolik toho občas nosí na zádech. Jako tělocvik, pomůcky do výtvarné výchovy, učebnice, sešity... A učitelky se prostě nedomluví, co se který den bude dělat. Takže když už to nejde takhle, tak aspoň co nejkomfortnější baťůžek. Odpověď Táňa | 29.2.2024 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh My jsme kupovali taky Baagl batoh, máme je už vyzkoušené, že jsou hodně kvalitní a mají veliký výběr se spoustou super vzorů, které se dětem líbí, mají i outlet ;)
Odpověď Munka | 30.5.2024 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh Já vybrala hezký batoh a oblečení pro děti ve Vysočanech v galerii Harfa, s jejich aplikací jsem na to měla i hezkou slevu.
Odpověď Zdenka | 3.12.2024 00:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětský batoh Zdravím maminky, jaké praktické dárky koupit pod stromeček tříleťákům? Mám doma dvojčata a hraček máme tak moc, že bych chtěla spíš něco praktického, co děti využijí, napadl mě právě batoh. Jaký máte? Odpověď Veronika | 7.12.2024 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětský batoh Batoh je za mě skvělý dárek - sama jsem ho synovi koupila a určitě se mu bude líbit. Vybírala jsem dlouho a myslím, že jsem vybrala dobře - koupila jsem batoh značky Step by Step. Má krásný design, je kvalitně zpracovaný a má polstrovaná záda. Určitě tuto značku doporučím! Odpověď Mirka | 11.12.2024 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětský batoh Holky, do kolika let tyto jejich batohy vydrží? Jsou dobré i pro předškoláky nebo třeba ještě pro prvňáky do kroužku? Odpověď Veronika | 15.12.2024 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dětský batoh Vydrží dlouho, klidně i pro sedmileťáka si ho umím představit - do kroužku bude skvělý. Mrkněte, tady mají velký výběr https://hamaskola.cz/kategorie-produktu/znacky/step-by-step/detske-batuzky/ Odpověď |