| Jak na lepší sex? - diskuze na toto téma |
Holky jak udržujete sexuální napětí i v dlouhodobém vztahu? Můžete mi poradit, jak manžela zase navnadit? Marta | 5.1.2022 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak na lepší sex?Přemýšlela jsem nad tím podobně, jak tady nad tím přemýšlíte vy. Ono je to možná ten problém. Prostě nad tím nepřemýšlejte a třeba se to dostaví samo. Já jsem prostě koupila pěkné erotické prádlo a přestala jsem se stresovat. Manžela jsem s tím překvapila a už jenom to překvapení ho strašně vzrušilo. Odpověď Mirka | 7.1.2022 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak na lepší sex?To erotické prádlo jste kupovala jako nějaké krajkové nebo přímo erotické jako ze sex shopu? Odpověď Marta | 9.1.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak na lepší sex?Kupovala jsem toho už víc, ale ano hodně jsem nakupoval ze sex shopu, avšak ne osobně ale online. Nakupuji pravidelně ze sexshopu https://www.e-kondomy.cz/ Doporučuji se podívat na jejich nabídku erotického prádla. Mají tam toho opravdu hodně v dobré kvalitě. Hlavně to zboží odpovídá fotkám a posílají diskrétní balíčky. Odpověď |