Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Posilovací stroj k hubnutí

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  UCJMU   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Posilovací stroj k hubnutí - diskuze na toto téma
Zdravím, chtěla bych se zeptat, na kterém posilovacím stroji se vám daří nejlépe hubnout? Co by stálo za to si pořídit domů?

Klára | 5.1.2022 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovací stroj k hubnutí
Já jsem to vymyslela celkem dobře, když jsem si pořídila kvalitní běhací pás a postavila jsem si ho před televizi. Nevěřila by jste, jak dlouho každý den na tom vydržím, když si pustím několik seriálů nebo filmů za sebou. Na běhacím pásu se totiž také nemusí jen běhat, ale dá se tam i rychle chodit a u toho se mi povedlo opravdu dobře vyformovat postavu a zredukovat svoji váhu.

Odpověď
Tereza | 7.1.2022 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posilovací stroj k hubnutí
To je celkem super nápad. Obývací pokoj máme velký, takže tam by neměl být problém si postavit běhací pás. Jak jste vybrala ten kvalitní pás?

Odpověď
Klára | 10.1.2022 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posilovací stroj k hubnutí
Pokud nemáte úplně představu, jak běhací pás vybírat, tak doporučuji se podívat na stránky obchodu https://www.fitham.cz/jak-vybrat-bezecky-pas Najdete tam kompletní rady jak vybrat kvalitní běhací pás. Já jsem pak z tohoto obchodu koupila tento pás https://www.fitham.cz/flow-fitness-dtm400i

Odpověď
Zuzka | 28.1.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovací stroj k hubnutí
Mě by spíš zajímalo jestli nemáte zkušenost s nějakým ošetřením na klinice, co má vliv na zpevnění těla ?

Odpověď
Pavla | 1.2.2022 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posilovací stroj k hubnutí
Momentálně docházím na Rf-lifting se stimulací svalů dma. Ty výsledky jsou tam zaručené a těším se až budu mít komplet ošetření za sebou.

Odpověď
Zuzka | 11.2.2022 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posilovací stroj k hubnutí
Mohla bych vědět, kam na ošetření chodíš a kolik jich je potřeba, aby byl efekt co největší ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné