| Jak se chránit před koronou? - diskuze na toto téma |
Jakým způsobem se chráníte proti kovidu? Staráte se nějak více o svoji imunitu?
Zuzana | 5.1.2022 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se chránit před koronou? Už od začátku se snažím hlavně zlepšovat si imunitu, protože to si myslím, že má prostě největší smysl. Proto jsem si toho ohledně dobré imunity také zjišťovala a začala jsem si kupovat potravinový doplněk stravy, který obsahuje právenku latnatou. Ta dokáže prý tělo chránit i proti covidu. Odpověď Zlatka | 7.1.2022 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak se chránit před koronou? Začala jste si kupovat doplněk stravy, který by měl tělo chránit proti covidu? Jaký doplněk stravy jste si začala kupovat? Kde? V lékárně ho mají? Odpověď Zuzana | 10.1.2022 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak se chránit před koronou? Podívejte se na stránky prodejce https://www.herbalworld.cz/imunworld/3-imunworld-8594206070018.html Doporučuji se podívat i přímo na informace o právence latnaté, hodně je jich na wiki. Výrobce ji získává z jejího přirozeného prostředí a následně ji suší a dává do kapslí Odpověď Bára | 9.1.2022 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se chránit před koronou? Ahoj holky, taky jsem četla, že se dá nějakou přírodní cestou chránit i proti takovému onemocnění, co používáte vy, víte o něčem? Odpověď Alča | 10.1.2022 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak se chránit před koronou? Já používám čaj https://www.naturbites.cz/cist-kretsky-lat--cistus-cretikus-aladania-nebo-li-ruze-skalni-90g/ je dobrý na prevenci i proti virovým onemocněním, můžeš ho vyzkoušet. Odpověď Bára | 14.1.2022 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak se chránit před koronou? Super, moc děkuji, čaje mám ráda, tak jestli existuje nějaký, který může pomoct, určitě ho vyzkouším. Odpověď Verča | 2.2.2022 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se chránit před koronou? Taky jsem narazila na čaje z naturbites.cz, jsou dobré? Odpověď Alča | 9.2.2022 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak se chránit před koronou? Jsou to kvalitní čaje z kréty, já jsem s nimi spokojená, kupuju tam toho víc, ne jen čaje. Odpověď |