| Domácí spotřebiče - diskuze na toto téma |
Odkud by jste mi doporučily pořídit si vybavení do bytu jako pračku, sušičku apod ? Jde mi hlavně o to, aby se šlo domluvit, že mi to doručí zaráz. Mirka | 3.1.2022 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí spotřebičeCo si pamatuju, tak dost věcí jsem objenávala z okay. Odpověď Alča | 3.2.2022 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí spotřebičeZkusila bych oravu. Mají eshop, takže ti to dovezou všechno dohromady. Odpověď Denisa | 8.2.2022 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí spotřebičeMám od nich pračku https://www.orava.eu/cz/cs/pracka-8kg-wmo-810?search_query=pracka&results=5 a rozhodně budu kupovat i sušičku :) Odpověď Míša | 19.2.2022 08:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Domácí spotřebičeMám od nich zatím menší spotřebiče jako je mixér a fritéza a jsem ráda, že vím, že jsou na tom dobře i co se týče velkých spotřebičů, protože si chci koupit sušičku, tak to vidím zase na oravu. Odpověď Vanessa | 6.3.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Domácí spotřebičeMíšu, jakou tu fritézu od té Oravy máš? Já jsem se na ně dívala a hodně bych ji chtěla zkusit, ale budu ráda za osobní zkušenost a doporučení. Odpověď |