| Koupací sud - máte osobní zkušenost? - diskuze na toto téma |
Ahoj, byla jsem s kamarádkou na dovolené a koupala jsem se tam v koupacím sudu. Snažím se teď přesvědčit manžela, že bych ho chtěla doma. On celkem souhlasí, jen nevíme podle čeho to vybrat. Máte někdo prosím zkušenost? Radka | 5.1.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Koupací sud - máte osobní zkušenost? Také jsem poznala koupací sud na dovolené s manželem a asi za dva měsíce nám už stál na zahradě. Je to opravdu super věc, hlavně když si tam člověk může zatopit v kamnech a ohřát si tak vodu. Jsem s tím strašně spokojená a využíváme ho opravdu hodně. Odpověď Klára | 8.1.2022 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Koupací sud - máte osobní zkušenost? Odkud ten koupací sud máte? Mohu se zeptat kolik tak cca stál? Odpověď Radka | 10.1.2022 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Koupací sud - máte osobní zkušenost? Koupací sud máme od českého výrobce www.koupacisudy-bef.cz/ Doporučuji se na stránky podívat, mají tam kompletní informace. Sud je opravdu dobrý a hlavně ta jednoduše udržovatelná nerezová vložka. Cena se hodně liší podle toho, jaké příslušenství k tomu máte. Veškeré ceny však na stránkách mají také. Odpověď |