| Nevolnost v těhotenství - diskuze na toto téma |
Zdravím holky, můžete mi některá poradit třeba i z vlastní zkušenosti co vám pomáhal proti těhotenské nevolnosti? Lenka Svobodová | 5.1.2022 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nevolnost v těhotenstvíJá jsem trpěla opravdu hodně na žaludeční nevolnosti v těhotenství. Pomohlo mi, když mi máma sehnala čaj pro těhotné, který mi žaludek vždy dokázal rychle uklidnit. Velmi dobře se mi po něm také spalo, takže jsem čaj pro těhotné pak pila celé těhotenství a pak jsem rovnou přešla i na čaj pro kojící Odpověď Katka | 8.1.2022 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nevolnost v těhotenstvíPokud jste na to našla čaj, který by pomáhal, tak bych to chtěla také vyzkoušet. Mohu se prosím zeptat, kde jste ho koupila? Jak ten čaj chutná? Nemá to nějakou divnou nepřirozenou chuť? Odpověď Lenka Svobodová | 10.1.2022 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nevolnost v těhotenstvíNemá nepřirozenou chuť, já mám čaje ráda a tento má svoji zajímavou chuť, která je dobrá. Můžete si to sama vyzkoušet, kupuji si přímo tento https://www.litlolo.cz/caj-pro-tehotne-zeny-30-gr-e101566.htm U Litlolo jsem už kupovala více věcí, specializují se na přírodní kosmetiku bez chemie. Odpověď |