| FFP2 vhodné pro děti - diskuze na toto téma |
Zdravím, jak to tak vypadá, tak se respirátorů jen tak nezbavíme. Chtěla bych se zeptat, jaké respirátory kupujete pro děti? Které jim dobře sedí? Lenka | 6.1.2022 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | FFP2 vhodné pro dětiPro děti jsem na internetu našla přímo dětské respirátory, které plní stejná kritéria jako klasické respirátory. Pro jak staré děti to hledáte? Odpověď Jiřina | 8.1.2022 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: FFP2 vhodné pro dětiJakože jste tedy našla přímo respirátory pro děti? Hledám to pro syna ve věku 8 let. Ještě jsem prostě nikde nenarazila na respirátor, který by mi na obličeji seděl a potom to podle mého názoru nemá ani moc smysl, aby to nosil. Odpověď Rita | 13.1.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: FFP2 vhodné pro dětiSouhlasím, děti s drobným obličejem mají respirátory spíše pro parádu... Odpověď Lola | 11.1.2022 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | FFP2 vhodné pro dětiOpravdu to vypadá, že respirátory budou ještě nějakou chvíli třeba :(. Nakupuji tyto https://www.prozdravotniky.cz/detske-respiratory-ffp2/ a dětem sedí, dokonce mají i barevné =)
Odpověď Anna | 12.1.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: FFP2 vhodné pro dětijak to na tomto e-shopu vypadá s jinými věcmi? Neobjednáváte třeba testy nebo i něco jiného? Potřebuji větší množství pro firmu... Odpověď Lola | 14.1.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: FFP2 vhodné pro dětiAnno, já na tento e-shop právě přišla kvůli tomu, že u nich objednává ochranné pomůcky firma, ve které pracuji a objednávají ve velkém. Nakupují respirátory, testy i dezinfekci. Odpověď Klára | 11.1.2022 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | FFP2 vhodné pro děti - výběrZdravím, jak to tak vypadá, tak se respirátorů jen tak nezbavíme. Chtěla bych se zeptat, jaké respirátory kupujete pro děti? Které jim dobře sedí?
Odpověď |