Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Výběr zásnubního prstenu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  DseLC   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výběr zásnubního prstenu - diskuze na toto téma
Našel bych tu prosím nějakou ženu, která by mi poradila s výběrem zásnubního prstenu pro slečnu, která jinak normálně běžně šperky nenosí?

Pavla | 4.1.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr zásnubního prstenu
Jediné co nosím, tak je snubní a zásnubní prstýnek ;) jinak na šperky nejsem, tak se klidně ptej :)

Odpověď
Dominika | 6.1.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr zásnubního prstenu
To přece nic neznamená, že jinak žádné šperky nenosí. Já jsem od přítele dostala před půl rokem nádherný zlatý prsten s diamantem jako zásnubní a od té doby ho nosím pořád. Také jsem před tím nikdy nic nenosila.

Odpověď
Milan | 9.1.2022 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Výběr zásnubního prstenu
Tak to úplně nevím no, jestli budu moci pořídit zlato a ještě k tomu prsten s diamantem. Máte představu, kolik to tak mohlo stát?

Odpověď
Dominika | 11.1.2022 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Výběr zásnubního prstenu
Jelikož můj přítel ví, že mám ráda udržitelnost zdrojů, tak mi koupil prsten od https://www.tiami.cz/prsteny/ , kde používají laboratorní diamanty, které jsou stejné kvalitativně i vzhledově jako ty těžené z přírody. Vznikají však za speciálních podmínek v laboratoři.

Odpověď
Milan | 19.1.2022 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Výběr zásnubního prstenu
No .. dobře že to vím .. o této možnosti jsem vůbec nevěděl a je fakt, že ty ceny jsou teda podstatně nižší než na ty, co jsem se díval na jiných eshopech. Ale je fakt, že tady na tom eshopu tiami mají decentní šperky, žádné velké kameny, to je fajn ... to totiž přítelkyně úplně nemusí

Odpověď
Roman | 15.7.2022 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr zásnubního prstenu
Já jsem na to šel takticky a přítelkyně jsem se zeptal, jakou má představu, takže když mi ukazovala prstýnky co se jí líbí, tak jsem si zapamatoval stránku a vybral sem tady ten https://www.olivie.cz/3365-ruzove-zlaceny-stribrny-prsten-se-zirkonem/

Odpověď
Klára | 18.2.2023 06:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr zásnubního prstenu
Zdravím, mě manžel vybral zásnubní prsten z https://www.beny.cz/sperky/damske-sperky/vlastnosti-zasnubnitypprstenu/ a je nádherný. U nikoho jsem tak pěkný prstýnek neviděla, a to se v mém okolí v posledních letech vdávají snad všechny kamarádky. Taky nejsem ten typ, který by nosil na všech prstech prsten, ale tento si hlídám a nesundávám ho z ruky :-) .

Odpověď
Petr | 14.3.2023 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr zásnubního prstenu
Zdravím, chtěl bych v létě požádat svoji přítelkyni o ruku, jsme spolu už nějaký čas já vím, že je to pro mě ta pravá a tak bych ji chtě požádat. Hrozně rádi cestujeme, takže peníze nejvíce investujeme do cestování a vzhledem k tomu,že přítelkyně nosí pouze stříbro, tak by mě zajímalo jestli se dá sehnat někde i stříbrné zásnubní prstýnky.

Odpověď
Lenka | 22.3.2023 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Výběr zásnubního prstenu
Ahoj za mě mají pěkné šperky na eshopu Olivie, mají tam i velký výběr snubních prstýnků, takže by jsi tam mohl určitě vybrat :-). Sama odtud šperky nakupuji a jsem s nimi spokojená.

Odpověď
Ewa | 20.4.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr zásnubního prstenu
Vybírat zásnubní prsteny není pro chlapa určitě nic jednoduchého, ale zase na druhou stranu vybrat je třeba na www.brunoshop.cz/zasnubni-prsteny/ může být easy. A hlavně, ať se snaží, dělá to jen jednou v životě, žejo!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné