Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Malá chuť na sex

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kzHSb   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Malá chuť na sex - diskuze na toto téma
Co prosím vás děláte, když po vás chce manžel sex a vám se nechce ? Zvládnete se překonat nebo si něco vymyslíte proč zrovna nemůžete ?

Evik | 8.1.2022 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malá chuť na sex
Na toto mám zásobu afrodisiak, protože je to u mě na denním pořádku ;)

Odpověď
Silvie | 1.3.2022 15:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malá chuť na sex
Asi bych z toho nedělala vědu, protože jsou dnes k dostání doplňky, které mají vliv na erekci. Muž s tím má také problémy a pomáhají mu s tím tady ty tabletky https://supererekce.com/30-viamax-pure-power-podpora-erekce-10tablet.html

Odpověď
Lenča | 1.5.2022 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malá chuť na sex
A co nějaký hračky do postele?

Odpověď
Magda | 24.5.2022 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Malá chuť na sex
Skvělej výběr mají na https://e-kondomy.cz/ tak koukni, určitě nějakou hračku vybereš ;-)

Odpověď
Lenča | 27.5.2022 17:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Malá chuť na sex
Děkuju za suprovej tip, mají toho tolik že jsem toho málem objednala spoustu :D ale nakonec jsem vybrala tři věci, co mě fakt nadchly tak se těším až mi to přijde :)

Odpověď
Magda | 28.5.2022 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Malá chuť na sex
Skvělý, jsem ráda že jsem dala dobrý tip :-)

Odpověď
Dominika | 29.5.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malá chuť na sex
Na e-kondomy mají super výběr, docela často si od nich objednávám

Odpověď
Vojtěch | 3.7.2022 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malá chuť na sex
Chuť na sex tu bych měl celkem dobrou, akorát mám problém tam dole, protože už mi nedrží tak jak by měl a celkem často se mi stává, že mi v průběhu soulože uvadne a pak nejde postavit. Máte to tak taky někdo?

Odpověď
Erik | 5.7.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Malá chuť na sex
Tyto problémy jsem měl už cca po 40 narozeninách. Ze začátku jsem tomu nepřikládal váhu a myslel jsem si, že to bude lepší. Ba naopak, bylo to čím dál horší, takže jsem to musel začít řešit. Začal jsem si kupovat doplněk stravy, který beru denně a díky tomu mi to vše bez problémů funguje.

Odpověď
Vojtěch | 7.7.2022 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Malá chuť na sex
Každý den ho berete? Tím myslíte, že máte erekci každý den?

Odpověď
Erik | 9.7.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Malá chuť na sex
Každý den beru přírodní doplněk stravy amarex men complex od https://www.amarex.cz/ Má silné složení a dokáže pomoci. Není to tak, že bych to bral proto, abych měl erekci každý den, ale můžu takhle mít erekci kdykoliv potřebuji jako před tím.

Odpověď
Milan | 20.1.2025 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malá chuť na sex
Měl jsem období, kdy to v ložnici nebylo úplně ono. Byl jsem z toho dost nesvůj a přemýšlel, co s tím. Nechtěl jsem sahat po nějakých přípravcích, a tak jsem hledal jiné řešení. Objevil jsem v Praze https://www.masaze-princess.cz/ a rozhodl se to vyzkoušet. Už po první návštěvě jsem si byl jistý, že jsem udělal správné rozhodnutí. Krásné slečny, perfektní atmosféra a hlavně naprostá diskrétnost. Po každé návštěvě se cítím jako znovuzrozený a doma pak všechno funguje tak, jak má. Manželka nic neví a nikdy se to ani nedozví. Pokud má někdo podobné problémy, rozhodně doporučuji!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné