Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 05. dubna 2026, svátek má Miroslava, zítra Vendula
Vyhledávání

Diskuse - Akné v dospělosti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  jZKFu   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akné v dospělosti - diskuze na toto téma
Dobrý den, je mi 30 let a pořád mě trápí akné. Zkoušela jsem snad vše - změna antikoncepce, kožní, mastičky … Poradíte - nemáte podobnou zkušenost? Co Vám pomohlo?

Sylva | 4.1.2022 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné v dospělosti
Zdravím, mě je skoro 40 let, ale s akné jsem ještě nedávno taky bojovala. Nakonec jsem zkusila čistě přírodní kosmetiku bez chemických přísad a mám klid. Drogérkové produkty letěly do koše a už je nikdy na pleť nekoupím :)

Odpověď
Julie | 9.1.2022 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné v dospělosti
Jakou značku byste mi doporučila. Je pravda, že přírodní kosmetiku jsem ještě nezkoušela :)

Odpověď
Sylva | 14.1.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné v dospělosti
Já kupuju produkty od Šumava Forrest, tady máte na jejich produkty odkaz https://www.sumavaforrest.cz/collections/aknozni-plet Kosmetika neucpává póry, je lehká a přitom hydratační. Navíc v nejsou zbytečné přísady a chemie.

Odpověď
Vanda | 17.1.2022 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Akné v dospělosti
Holky, díky za tip na přírodní kosmetiku Šumava Forrest, taky ji vyzkouším. Četla jsem na ni samé dobré recenze.

Odpověď
Pavla | 8.1.2022 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné v dospělosti
Četla jsem, že by mi stav pleti mohlo zlepšit cbd. Nemáte s tím zkušenost ?

Odpověď
Lucie | 6.5.2022 02:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné v dospělosti
Co dělat, když jsem vyzkoušela opravdu hodně mastiček a jiných přípravků, ale přes to mám pořád problémy s akné a nemohu se toho zbavit? Co vám na to opravdu pomohlo?

Odpověď
Renata | 9.5.2022 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné v dospělosti
Nesmíte to vzdávat, já jsem s akné bojovala také velmi dlouho a už jsem si říkala, že to snad není možné, že mi na to nic nezabere. Pomohlo mi, když jsem si od babičky začala pravidelně půjčovat biolampa a pravidelně jsem se svítila. Díky tomu se mi pleť napravil a já už problém s akné nemám. Koupila jsem si později vlastní biolampu.

Odpověď
Lucie | 11.5.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné v dospělosti
Na kolik přijde takový biolampa a podle čeho se vybírá? Za jak dlouhou dobu vám to pomohlo?

Odpověď
Renata | 18.5.2022 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Akné v dospělosti
Koupila jsem si stejnou jako má babička https://www.kingrayshop.cz/p/p-biolampa-stimlight-4-farby-plus-infra a jsem maximálně spokojená. Konečně jsem se toho prokletého akné zbavila.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné