| Okay elektro - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s nakupováním elektra na stránkách Okay? Nevíte prosím jak to mají s dopravou? Kika | 18.1.2022 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Okay elektroNevím co by tě zajímalo, ale možnost dopravy nabízejí a zboží ti donesou a po domluvě i vynesou. Nikdy jsem s nimi neměla problém. Odpověď Sandra | 27.1.2022 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Okay elektroJak dlouho jim trvá než mi spotřebič od objednání doručí ? Odpověď Stáňa | 29.1.2022 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Okay elektroJá jsem si tam nedávno objednávala novou televizi a doručili mi ji už za cca 4 dny, takže rychlovka. Doporučuji projít ještě jejich stránky https://www.okay.cz/pages/doprava-snadno-a-rychle Odpověď Pavla | 21.1.2022 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Okay elektroDobrý večer, eshop Okay můžu vřele doporučit, objednávky vyřizují rychle a doručují až domů. Odpověď Vanda | 31.1.2022 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Okay elektroHolky, taky sháníme novou televizi, díky za tip na Okay, jdu hned mrknout na jejich stránky. Odpověď Andrea | 4.2.2022 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Okay elektroMy mame od nich pracku a susicku a spokojenost. :) Neobjednavali jsme z eshopu ale kupovali tedy primo v obchode. :) Odpověď |